Започна първата Седмица на модата в Саудитска Арабия, където престолонаследникът

...
Започна първата Седмица на модата в Саудитска Арабия, където престолонаследникът
Коментари Харесай

Започна първата Седмица на модата в Саудитска Арабия

Започна първата Седмица на модата в Саудитска Арабия, където престолонаследникът принц Мохамед бин Салман предприе огромни обществени промени, съобщи Франс прес, представен от НовиниБГ.

Дефилетата са проведени пред въодушевена аудитория, формирана извънредно от дами. Досега арабска Седмица на модата, считана за интернационално събитие със същата значителност, като тази на дефилетата в Париж или Милано, се организираше само в Дубай, столицата на модата в региона на Персийския залив. Сега версия на арабската Седмица на модата към този момент има и в Рияд, въпреки че е неразрешена за фотографи и е резервирана за аудитория, формирана от дами.

Големи имена в бранша на модата, като Жан Пол Готие и Роберто Кавали, показват свои сбирки паралелно с фешън дизайнери от Саудитска Арабия, измежду които Аруа ал Банауи и Машаел Алраджи. " В Саудитска Арабия постоянно е имало интерес към модата - увери принцеса Нура Бинт Фейсал ал Сауд, която е почетен президент на събитието, проведено в хотел " Риц-Карлтън " в Рияд. 

Нашият фешън съвет се пробва да изведе стилната промишленост в Саудитска Арабия на невиждано до момента равнище ". Второ издание на Седмицата на модата в Саудитска Арабия е планувано за октомври. Модните дефилета в Дубай пък ще се състоят от 9 до 12 май.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР