Започна обратното броене за петата предизборна кампания в рамките на

...
Започна обратното броене за петата предизборна кампания в рамките на
Коментари Харесай

Часове до предизборната кампания: С какви нагласи тръгват партиите към вота на 2 април


Започна противоположното преброяване за петата предизборна акция в границите на 24 месеца. В нея ще вземат участие 14 партии и 7 обединения. Общо 21 политически обединения ще се борят за място в 49-ото Народно заседание.

Снимка: Редакторски екип


Те разполагат с 29 дни или 696 часа, с цел да завоюват доверието на гласоподавателите. Агитацията се води единствено на български език. Всички обединения дават обещание, че ще водят положителна акция.

„ Кампания на целите, на опциите – да покажем на хората, че в действителност виждаме какви са проблемите им и че имаме решение за тях “, разяснява Никола Минчев от „ - “.

„ Има тривиално, махленско държание към политическия конкурент, което продължава в предизборната акция. Като погледнеш в това заяждане няма дискусия за наболелите проблеми на хората “, уточни Йордан Цонев от.

Основен проблем и в тази акция се обрисува ниската изборна интензивност.

„ Ако ние не гласуваме, някой различен гласоподава вместо нас. Ако ние не вземем решенията за бъдещето си, някой различен ги взема вместо нас “, безапелационен бе водачът на „ “.

Политическите обединения влизат в акцията и със лист с цели.

„ Ние като първа политическа мощ ще подложим подобен вид кабинет, който да получи за къс интервал от време поддръжката на политическите сили, които показват сходни вътрешно политически визии “, изясни в студиото на „ Лице в лице “ Росен Желязков от.

„ Доходи, приходи, приходи – това е ключът, към който се стреми. Трябва да спрем доставките на оръжия за Украйна. За мирът е най-важното “, разгласи Борислав Гуцанов от.

„ Някои храни са поскъпнали с 90%. Това трансформира българските жители освен в най-бедни, само че и гладни “, разяснява Виолета Комитова от „ “.

Снимка: Редакторски екип


Наред със дилемите в идващия един месец партиите би трябвало да съблюдават и правила - да не си разрешават пропаганда на работното място или в храмовете, както и да не накърняват достойнството и положителното име на съперниците си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР