Започна обновяване на площадното пространство на село Горни Окол. Проектът

...
Започна обновяване на площадното пространство на село Горни Окол. Проектът
Коментари Харесай

Обновяват площада на село Горни Окол, Самоковско

Започна възобновяване на площадното пространство на село Горни Окол. Проектът се финансира със средства от общинския бюджет, оповестиха от община Самоков.

Кметът Владимир Георгиев посети село Горни Окол, с цел да обсъдят с изпълнителя на плана за реновиране на площада, реализацията на обособените елементи по плана.
 Обновавят ВиК-мрежата в Самоков и селата Обновавят ВиК-мрежата в Самоков и селата
Започна възобновяване на част от водопроводната и канализационната мрежа на град Самоков и селата. В по-голямата си част тя е построена от...

„ Разгледан бе проектът и бяха разисквани всички детайли, които са планувани по плана. Специално внимание се отдели на оформянето на алеите и типовете настилки. Взе се решение една от двете заложени маси за шах да бъде заменена с маса за тенис, по избор на живущи в селото. Оформянето на пространствата ще бъде решено посредством оформяне на алеи с настилка от унипавета, слагане на пейки и паркова мебел, монтиране на детски уреди “, разясняват още от общината.

Предвидено е също да се инсталира и в допълнение парково осветяване, защото площадът се осветява единствено от странични лампи.



В селото сега се извършва план за внедряване на ограничения за енергийна успеваемост на кметството. Там строителната активност е на заключителен стадий. „ Обсъдено бе и създаване на тротоари в централната част, с цел да се оформят пространствата към съществуващите градинки. На по-късен стадий ще се благоустрояват и самите пространства на градинките “, допълват още от локалната администрация.

Още от СОФИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР