Започна Националната предизборна среща на ПП ГЕРБ в зала 3

...
Започна Националната предизборна среща на ПП ГЕРБ в зала 3
Коментари Харесай

Гледайте НА ЖИВО Националната предизборна среща на ГЕРБ

Започна Националната предизборна среща на Политическа партия ГЕРБ в зала 3 на НДК в София.

Очаква се водачът на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов и неговият заместител в партията Цветан Цветанов да излязат с указания към ръководителите на ГЕРБ в страната за осъществяване на европейските и локални избори.



ГЕРБ ще дефинира критериите за претендентите за евродепутати, които могат да бъдат номинирани до 20 февруари. Ще бъде оповестена и самодейността за осъществяване на Национален цивилен разговор по съществени секторни политики във всичките 29 области на страната.

Гражданският разговор ще е под мотото “Европа в нашия дом “ и ще се организира в интервала от февруари до април.

ГЕРБ към този момент организира първите си съвещания на Предизборния си щаб, който още веднъж утвърди за негов началник Цветан Цветанов.

Едни от дилемите, които ще бъдат сложени на локалните структури на ГЕРБ по време на Националната предизборна среща ще бъдат обзор на дейните членове на партията, образование на хора, които да влязат в районните и секционни изборни комисии и разпространение на достиженията на ГЕРБ по места.

Очаква се пред близо 2000 хиляди делегати на срещата, измежду които народни представители, евродепутати, членове на регионални и общински управления на партията, кметове и представители на Общински препоръки, както и министрите от квотата на ГЕРБ, министър председателят Борисов да произнесе тирада.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР