Започна кампанията за избор на нов лидер на ДПС. Както

...
Започна кампанията за избор на нов лидер на ДПС. Както
Коментари Харесай

Започна кампанията за избор на нов лидер на ДПС

Започна акцията за избор на нов водач на Движение за права и свободи. Както и Българска социалистическа партия, придвижването би трябвало да дефинира кой ще го управлява през идващите години на 26 април.

Нов ръководител и ново управление. Това ще е задачата на националната конференция през април. Настоящият водач Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село преди време разгласи, че не изключва конкуренция.

Най-нормално е, уставът го разрешава. Всеки член на партията е равнопоставен и може да се кандидатира, да избира, да предлага, съобщи Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село, представен от БТВ.

Въпреки това, други искащи за ръководител сякаш към този момент няма.

След коледната тирада на Ахмед Доган към този момент е ясно, че промени на върха на партията този път не се чакат. А Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село е допустимо да остане единствен претендент.

В момента в цялата страна текат изборни събрания, които предлагат претенденти за водач и за членове на Централния съвет на партията.

Мустафа Карадайъ: Изборното законодателство постоянно може да се усъвършенства

Резки придвижвания при нас не са нужни. Господин Карадайъ се потвърди последните години като ръководител, сплоти екипа, груповото тяло работи. Аз не чакам изненади, сподели Джейхан Ибрямов.

Самият Ибрямов беше спряган за претендент за водач, само че е безапелационен, че това са единствено спекулации.

Социолозите пък считат, че Движение за права и свободи се трансформира, само че по различен метод.

Нещо като преобразяване на Движение за права и свободи не толкоз в етническа, колкото в бизнес насочена групировка. Не чакам радикални промени в курса на групировката и считам, че изборът на ново управление ще отрази тази действителност, разяснява Първан Симеонов.

Все отново, интригата се резервира до последно, споделят наблюдаващите. Защото претенденти за водач могат да се издигат даже в изборния ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР