Започна гласуването за спортист ?1 на България в 61-та анкетата,

...
Започна гласуването за спортист ?1 на България в 61-та анкетата,
Коментари Харесай

Тръгна гласуването за спортист №1 на България

Започна гласуването за състезател?1 на България в 61-та анкетата, проведена от Нове АД Холдинг, което ще продължи до 7 декември в това число. Вотът ще бъде по електронен път на уеб страницата – www.sportspersonoftheyear.bg, като право на присъединяване имат всички настоящи спортни публицисти. Гласуващите ще могат да предлагат спортисти от самостоятелен спорт, както и независими спортисти от който и да е екипен подобен, чийто състав е с равностойни състезатели. За следващ път ще има номинации и за „ Спортист на годината с увреждания “, както и за „ Отбор на годината “.
От 2015 година анкетата се прави със съдействието на Българска асоциация на спортните публицисти, която следи за точност при гласуването.
А 35-то издание на треньорската анкета на в. „ Труд “ започва от понеделник и ще продължи до 10 декември в това число. По традиция още веднъж ще вземат участие групови отзиви на спортните отдели на националните медии – малките екрани, вестници, радиостанции, организации и уеб сайтове. А най-хубавият треньор ще получи картина на специфична гала. Тогава ще бъдат оповестена и десетката на спортистите.
През 2017-а Весела Димитрова, треньорката на гимнастичките, заслужи премията на в. „ Труд “, а анкетата на спортистите бе извоювана от тенисиста Григор Димитров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР