Започна електронното гласуване за шестите годишни награди в туризма -

...
Започна електронното гласуване за шестите годишни награди в туризма -
Коментари Харесай

Започна гласуването за тазгодишните туристически награди

Започна електронното гласоподаване за шестите годишни награди в туризма - 2021. Онлайн вотът ще дефинира носителите на призове в 10-те категории в състезанието на Министерството на туризма. Всеки може да гласоподава онлайн за един участник в границите на една категория (отчита се едно гласоподаване от всеки IP адрес), като може да се поддържа претендент от всяка категория, оповестяват от туристическото ведомство.

Кандидатите, които са позволени до финалната фаза на състезанието и ще се борят за призове, са над 60, разпределени в 4 професионални, 4 художествени и 1 особено предопределена за българските общини. Голямата премия в категория „ Изборът на българите “ обичайно ще бъде избрана измежду всички туристически обекти, включени в „ 100-те национални туристически обекта “ и „ 50-те малко познати места “.

Може да гласувате за финалистите до 00:00 часа на 22.11.2021 година на Контролът ще бъде повишен, с цел да се минимизират опциите за смяна на електронния избор. Експертите ще наблюдават деликатно да не се позволява манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Опитите за интервенция ще бъдат навреме регистрирани и ще повлияят отрицателно за класирането на съответния претендент.

Наградите ще бъдат връчени на публична гала през декември. Победителите в годишните награди в туризма ще получат статуетка, изобразяваща признака на хубостта на България и запазената марка на състезанието – българската роза.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР