Започна да става все по-рядко решетото, през което минават мигрантите.

...
Започна да става все по-рядко решетото, през което минават мигрантите.
Коментари Харесай

Журналист с интересно предложение: Тировете да пазят границите ни

Започна да става все по-рядко решетото, през което минават мигрантите. Изглежда, че Ердоган е занижил контрола, макар уверенията, които даде на премиера ни. Но знаете ли, имаме доста тирове, с които можем да запушим границите ни, та даже и цяла Европа.

Това съобщи в студиото на,,Лице в лице'' по bTV журналистът Стефан Солаков по отношение на мигрантския напън по българо-турската граница, след което добави, че можем да изпълняваме единствено охранителни функционалности с армията, с която сега разполагаме.

Досега много години се държахме пасивно, тъй че това е в позитивна посока. Но дали сме прави в позицията си, не зная. Аз малко съм обезпокоен от държанието на Орбан. Той е с огромно самочувствие, което може да му изиграе неприятна роля. Така че там би трябвало да се внимава, несъмнено ни е подсказано отнякъде да го подкрепим, разяснява Солаков позицията, която има намерение да изрази страната ни по отношение на борбата сред Европейския съюз и Унгария.

Искаме да покажем мускули, в което няма нищо неприятно. България цели да бъде видяна най-сетне в Европейски Съюз, а това е в наш интерес. Но въпреки всичко би трябвало да се чуят какви са основанията ни за тази позиция. Да не забравяме, че Сорос има дълги пипала, а това е борба сред Сорос и Орбан.

Според мен Путин беше изигран в тази завера. Ердоган мъчно може да бъде направен. Видяхте по какъв начин му смъкнаха самолета (на Путин – б. р.) и прежали 15 души и сподели, че е неразбирателство. Преди към месец отново загуби един изтребител, свален от Турция.

Израел му изигра един номер, това беше една машинация, която смъкна престижа на Путин в района, разяснява журналистът обстановката в Близкия изток и извършената среща сред държавните глави на Русия и Турция.

В момента Асад се трансформира в състезател, с помощта на руснаците. Войските на Асад обаче са на доста ниско ниво. Армията му е малко като сакат кон, заключи Стефан Солаков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР