Заплита се драмата около продажбата на двете големи телевизии БТВ

...
Заплита се драмата около продажбата на двете големи телевизии БТВ
Коментари Харесай

Драма около продажбите на БТВ и Нова! Домусчиев изгорял за сега играе за Нова


Заплита се драмата към продажбата на двете огромни малките екрани БТВ и Нова.

Бизнесменът Кирил Домусчиев се е отказал от договорката на БТВ, за която преговаряше от няколко месеца, написа ПИК. В същото време той е декларирал интерес за покупка на конкурентната Нова телевизия, откакто шведският притежател на медията отхвърли публично опцията да продаде на чешкия милиардер Петер Келнер.

"Всъщност Домусчиев и Келнер играеха до последно дружно. Те са в отлични партньорски връзки и си бяха наумили да си поделят двете малките екрани - Нова за Келнер, БТВ - за Домусчиев. Този пасианс обаче не се хареса на избрани среди измежду ръководещите ", донасят източници на ПИК.

Шведският притежател на Нова телевизия призна, че към този момент договаря с различен евентуален покупател след краха на договорката с Келнер. По информация на ПИК този "друг покупател " е точно шефът на КРИБ Кирил Домусчиев.

Из общественото пространство пълзи и друга забавна мълва. Според нея Домусчиев е изгубил позиции в договорката за БТВ, откакто се разгоря аферата с жилището на финансовия министър Владислав Горанов. Известно е, че двамата са близки от години, а кооперацията, в която живее министърът, е била строена от братя Домусчиеви в границите на първокласния им комплекс "Есте ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР