Заплетеният казус около ст. Българска армия може да накара собственика

...
Заплетеният казус около ст. Българска армия може да накара собственика
Коментари Харесай

Гриша Ганчев: От ЦСКА може да ме откаже, ако до една година не започна да строя стадион

Заплетеният проблем към ст. " Българска войска " може да накара притежателя на ЦСКА Гриша Ганчев да напусне клуба. Това призна самият той при гостуването си в предаването " 120 минути " по bTV.

Ганчев въпреки всичко изрази вяра, че при новото държавно управление може да бъде открито компромисно решение на обстановката и за спортните зали и за стадиона на ЦСКА, тъй че неговата реорганизация да бъде осъществена до края на 2023 година

" Червените " са си били постоянно в окопа, и то не от през вчерашния ден, а от 30 години. Клубът се самоиздържа на едно 80-90%. Капиталът на сдружение " Сердика спортни парцели " е 115 млн. лева Стадионът на ЦСКА е оценен на 23,7 млн. лева - 20,6% от целия капитал. 98% от загубите на сдружението, споделя сегашният министър, че са от наема на ЦСКА, който не е заплатен. Сега той в действителност не е заплатен - 2,5 млн. лева В самия контракт го има записано, че парите от наема се реинвестират в стадиона. ", стартира Ганчев.

" От този капитал 120 млн. - 23 млн. употребява футболният клуб. Другите 80 млн. ги употребяват други хора несъмнено. Къде отиват тези пари и в какво се влагат? Ние нямаме подписан протокол още какво сме вложили. Не желаеме да даваме пари на някакво си сдружение, с цел да може някой да ги източи. Мотахме се толкоз време и вместо да го създадем за 32-33 млн. лева, в този момент ще го създадем за 35. "

" Дано да стане по-бързо държавното управление, с цел да можем да отидем да си уредим връзките с страната веднъж вечно. Това е моята последна идея в моя трагичен животец. Единственото, което ще ме откаже от ЦСКА е в случай че до една година не мога да стартира да строя стадион. Аз съм взел решение и се отхвърлям от бизнеса в България, напечелих се. Дано да не се е изяснило цялата цесекарска общественост защо иде тирада. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР