Заплатите за месец март, които футболистите на Левски получиха в

...
Заплатите за месец март, които футболистите на Левски получиха в
Коментари Харесай

Тити Папазов обясни как са платени заплатите на футболистите в Левски

Заплатите за месец март, които футболистите на " Левски " получиха при започване на август, са изплатени посредством заем от притежателя на " Царско село " Стойне Манолов.
Това разкри в предаването " Тази заран " по членът на Надзорния съвет на " Левски " Константин Папазов.
Преди два дни на конференция баскетболният треньор съобщи, че въпросният кратковременен заем в размер на 199 999 лева е даден от неговата лична компания. Сега обаче той внесе повече изясненост, като посочи, че положителният му другар Стойне Манолов му дал назаем половин милион лв. за закупуването на парцел. Сделката за земята обаче е била отсрочена и по тази причина Папазов решил да помогне на, който към този момент чакал пари от продажбата на Иван Горанов в " Шарльороа ".
" Имам доста непосредствен другар, по-възрастен от мен и по-мъдър. Това е Стойне Манолов. С него имаме съществени бизнес връзки през последните няколко години ", сподели Папазов.
 Тити Папазов: Българинът е непризнателен човек Тити Папазов: Българинът е непризнателен човек
Българинът е непризнателен човек. Разрешението за визитата на мачовете беше огромен жест на власите. Вместо това да се оцени и да се сп...
" Преди 45 дни при мен пристигна един другар с предложение да купим земя. Отидох при Манолов да го апелирам за заем и той ми даде половин милион лв.. Впоследствие обаче договорката за парцела се отсрочи ", разясни Константин Папазов.
Членът на Надзорния съвет на клуба от " Герена " счита, че е взел най-правилното решение, като е дал парите за заплатите на футболистите, като е считал, че за десетина дни всичко ще остане в загадка. Наско Сираков е бил осведомен от кое място Папазов вади парите за моментното потушаване на напрежението в съблекалнята, стана ясно още от думите на Папазов в ефира на утринния блок на малкия екран.
Папазов изясни, че се усеща предаден, защото е споделил цялата истина единствено на ръководителя на Националния клуб на последователите на " Левски " Степан Хиндлиян: " Манолов пита и знаеше, че договорката е краткотрайно отсрочена. Излъгах го. Само на Степан Хиндлиян споделих истината и той направи този панаир ".
Темата продължава и в.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР