Заплатите в търговията отдавна не са това, което бяха. Вижте

...
Заплатите в търговията отдавна не са това, което бяха. Вижте
Коментари Харесай

Вижте в кои търговки обекти в Хасково дават 1200 лв. заплата...

Заплатите в търговията от дълго време не са това, което бяха. Вижте в какви търговски обекти се заплаща най- добре в Хасково.

Най- добре заплатени са в магазините на мобилните оператори, където обаче и текучеството е огромно. Според обявите за вакантни позиции в такива обекти възнагражденията стартират от 1200 лева Гарантирани са и 900 лева под формата на бонуси за първите 3 месеца. В опит да привлекат млади и интересуващи се от новите технологии чиновници, се оферират още отстъпки за нови устройства, 26 дни заплатен отпуск и други обществени придобивки.

За съпоставяне на мобилни търговци на такива услуги и артикули, каквито също се търсят, се предлага цивилен контракт и комисионна за всяка договорка, само че не е ясно какъв брой може да се извадят от тази активност, която е обвързвана и с образование.

1200 лева брутна заплата дават и в търговия на с фаянси, теракоти и други строителни материали. Чистите пари са 931 лева Същото е възнаграждението и за продавач на машини и принадлежности, без значение дали е в търговски обект в Хасково или онлайн.

Между 600 и 1000 лева чисти са предлаганите заплати в магазини за козметика и почистващи препарати.

Трябва да отбележим,че за част от предлаганите позиции се изисква зелен документ, защото очевидно са по- огромни от 300 кв. метра.

Свързани вести Търсят сътрудници по защита на границата, 29 свободни работни места в Хасковска област

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР