Заплашват брутално да убият лекар, който не желае да преглежда

...
Заплашват брутално да убият лекар, който не желае да преглежда
Коментари Харесай

Ще те измъчвам, докато умреш: искат да убият лекар, защото не желае да лекува хора, които отказват да се ваксинират


Заплашват брутално да убият доктор, който не желае да преглежда хора, отказващи да се имунизират. Искат да изпратят спецчасти в Берлин, " с цел да разчистят хубаво ". Коронаскептиците в Германия стават все по-опасни. Примери:

" Разделям неимунизираните в две групи. В едната попадат изрично отказващите, които не могат да бъдат достигнати с причини и живеят в различен свят ”, изяснява немският доктор Флориан Балкау. “Но има и хора, които просто се опасяват от непознатото или са разколебани от погрешна информация ”, добавя той и прецизира. “Искам да подчертая, че втората група е добре пристигнала в моя лекарски кабинет ”.

Тези дни доктор Балкау притегли сериозен публичен интерес, откакто отхвърли да лекува пациентка, която изрично не желае да се имунизира против ковид. Пред NDR той се аргументира, че желае да пази чиновниците си, които всеки ден са изложени на пряк контакт с пациентите. Заедно с екипа му са решили повече да не лекуват пациенти, които отхвърлят да се имунизират.

" Сравняват ме с доктор Менгеле "

След като информацията се популяризира в медиите и обществените мрежи, доктор Балкау стартира да получава смъртни закани. “Сравняват ме с ”, споделя лекарят пред ФАЦ. “Но има и закани за брутално принуждение. В текст от една страница някой ми беше написал, че ще пристигна в моя кабинет и ще изтезава мен и личния състав ми, до момента в който умрем от болки. Приличаше на сюжет за филм на ужасите ”, споделя лекарят.

Заради отправените закани домът и офисът му са под полицейска отбрана. Д-р Балкау е бил сигурен, че с дейностите ще провокира някаква реакция от страна на коронаскептиците, само че мащабът несъмнено го е изненадал. “Не чаках, че ще се стигне до толкоз брутални смъртни закани ”, споделя лекарят.

Бивши фрагменти на армията и полицията също се радикализират

Призиви за принуждение се чуват и от ветерани и някогашни служители на реда, които също са в групата на така наречен “инакомислещи ” (Querdenker). В приложението Telegram те провеждат своите срещи и възнамеряват. Ветераните следват образеца на някогашни военни от Нидерландия, които също се включват в.

Берлин: кадър от последния митинг против коронамерките
Редакцията предлага
Един от тези немски ветерани е полковник Максимилиан Едер. През 1999 година той управлява танково-гренадирска дивизия в Косово по заповед на немския Бундестаг. Днес обаче отхвърля да следва решенията на политиците. Изявява се като представител по време на митингите на коронаскептиците, само че също по този начин управлява ветерани от групата на “инакомислещите ” при оказването на помощ след наводненията в Арвайлер. В групата на полковник Едер попадат и двама някогашни чиновници на службите за сигурност - запаснякът Франк Хорн, който е админ на група за някогашни бойци в Telegram със 7000 членове, както и някогашният основен полицейски комисар Карл Хилц.

" Да разчистят хубаво в Берлин "

“Трябва в Берлин да се пратят спецчастите КСК - с цел да разчистят хубаво. Тогава ще видите какво могат те ”, съобщи Едер по време на един от митингите на коронаскептиците в Берлин. Оттогава той е под наблюдението на службите за сигурност и на федералното Министерство на защитата. Да напомним, че спецчастите КСК бяха разтърсени от кавги, откакто се оказа, че в редиците им има крайнодесни екстремисти.

Според Едер задължението за носене на маски от деца съставлява закононарушение против човечеството. Франк Хорн пък чака “деня хикс ”. Тогава федералното държавно управление би трябвало да бъде изправено пред Международния углавен съд. Хорн споделя, че желае да арестува канцлерката Ангела Меркел и персонално да я заведе в Хага. Карл Хилц също взе присъединяване в митингите в Берлин предишния уикенд. Той бе измежду ръководителите на към 5000 души, които организираха демонстрации макар възбраната на управляващите и търсеха непрекъснато борба с полицията. 1000 от тях бяха арестувани, а Федералната работа за отбрана на конституцията изкъсо следи протичащото се в средите на така наречен " инакомислещи ".

*****

Вижте и това видео:
Защо българите не желаят да се имунизират?
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР