Заплашеният от изпадане отбор на Астън Вила трябва да се

...
Заплашеният от изпадане отбор на Астън Вила трябва да се
Коментари Харесай

Дийн Смит: Ман Юнайтед има слабости, а ние трябваше да сме много по-нагоре в таблицата

Заплашеният от изпадане тим на Астън Вила би трябвало да се намира доста по-напред в класирането. Товя разгласи мениджърът на бирмингамския клуб Дийн Смит преди идното домакинство на Манчестър Юнайтед от 34-тия кръг на Висшата лига.

Вила заема 18-о място в класирането с 27 точки и е на четири от избавителната 17-а позиция, като отборът няма победа от януари месец и завоюва едвам две точки в последните си девет срещи. През уикенда Астън Вила отстъпи с 0:2 като посетител на първенеца Ливърпул, а в четвъртък на " Вила Парк " идва непобеденият в 16 дуел тим на Манчестър Юнайтед.

" Нашето показване като игра е доста по-добро от рестартирането на сезона. Но за жалост не успяхме да спечелим точките, които заслужаваме. Изпуснахме доста точки и несъмнено трябваше да се намираме по-напред. Единственият метод да решим този проблем е да упражняваме още по-здраво и да дадем всичко в последните пет мача ", съобщи Смит.

" Срещу Ливърпул показахме игра със сърце, само че би трябвало трагично да подобрим представянето си в офанзива. Юнайтед е доста добър тим, който се усъвършенства ужасно доста. Бруно Фернандеш се оправя чудесно и те имат мощ и скорост в офанзива. Срещу Борнемут те позволиха два гола, тъй че и те имат недостатъци, както всеки различен тим ", добави мениджърът на Астън Вила.

През декември двата тима приключиха наедно 2:2 на " Олд Трафорд " и Смит се надява, че играчите му могат да повторят положителното си показване. " В оня ден успяхм да им се противопоставим сполучливо. Сега би трябвало да създадем същото. Съперникът се намира в доста по-добра серия, само че ние имаме желанието да спечелим ", разяснява още наставникът.
Премиър лийг 34 кръг, четвъртък 9 юли  Астън Вила 22:15предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР