Заплашена ли е Светлана Гущерова да остане на улицата, макар

...
Заплашена ли е Светлана Гущерова да остане на улицата, макар
Коментари Харесай

Взрив: Остава ли Светлана Гущерова на улицата с трите си деца??!

Заплашена ли е Светлана Гущерова да остане " на улицата ", въпреки да е родила към този момент три отрочета на мъжа си?! Това се пита от известно време насам и самата тя, както разкриха доверени и близки до фамилията й хора. Именно този й боязън, граничещ с смут, я карал да натиска Християн Гущеров за четвърто дете, защото считала, че по този начин ще направи отговорността му към нея и тях още по-голяма.

Причината за суматохата на някогашната плеймейтка и видна столична бръмчалка е фактът, че от ден на ден знайни и незнайни гърли се навъртали към мъжлето й и точели лиги по него. Причината е ясна - от една страна това са финансовите му благоприятни условия, а от друга нескончаемите уверения на самата Светлана какъв брой благ, добър, уталожен и зрял за годините си бил Хриси.

" Тук да се сърди на себе си, тъй като с тези хвалби си направи харакирито сама. Тя не се спря да приказва по какъв начин Християн не обичал да излиза и да купонясва, по какъв начин бил домошар, по какъв начин си седял у дома, само че по едно и също време с това се късал да й прави подаръчета, да я лигави и да я води по света... Е, доста ясно, че след тези нейни словоизлияния, разните му там женски маргази ще се скъсат да го преследват ", разясняват осведомени.

Светлана се бояла и че Хриси не е с чак толкоз " стоманени ангели " и може да поддаде пред чара на някоя материалистка, а тя и децата й да останат на назад във времето.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР