Заплашен от процедура по импийчмънт, президентът на САЩ Доналд Тръмп

...
Заплашен от процедура по импийчмънт, президентът на САЩ Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Изпитвам голямо уважение към разобличителите, но само когато са истински

Заплашен от процедура по импийчмънт, президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп даде ядосан израз на своето неодобрение, като се впусна в гневни рецензии против Джо Байдън, конгресмени и медиите, предадоха Франс прес.

Той даде взаимна конференция в Белия дом с финландския си сътрудник Саули Нинистьо, който на моменти се усещаше неловко.

Много нападателен, Тръмп значително избегна въпросите по тематиката, поради която демократите в Конгреса желаят да го отстранят: настояването, отправено в телефонен диалог с украинския президент Володимир Зеленски през юли, за следствие против Джо Байдън и сина му Хънтър.

"Това бе превъзходен диалог ", акцентира Тръмп, без да навлезе в детайлности.

Президентът на Съединени американски щати увери, че изпитва "голямо почитание към разобличителите, само че единствено когато са същински ".

Той визираше мистериозния човек, чиито разкрития стоят в основата на започнатата от следената от демократите Камара на представителите процедура по импийчмънт.

"Байдън и синът му са същински мошеници ", сподели Тръмп.

Решени да поддържат натиска върху президента, демократите в Конгреса заплашиха през вчерашния ден, че ще принудят Белия дом да им даде желаните от тях документи. Те ще изпратят публична призовка на изпълнителната власт в петък, в случай че до тогава документите не бъдат предадени непринудено.

"Демократите, които не вършат нищо, би трябвало да се концентрират върху нашата страна, а не да губят времето и силата на всички с ГЛУПОСТИ ", написа в Туитър Тръмп малко преди конференцията.

Джо Байдън, който е любимец за номинацията на демократите за президентските избори в Съединени американски щати следващата година, сподели, че Тръмп, "неговите маши и специфичните ползи, финансиращи офанзивите му ", няма да съумеят да го съсипят, съобщи Ройтерс.

"Няма да вървя на никое място. Няма да ме съсипете. И няма да съсипете моето семейство. Не ме интересува какъв брой пари изразходвате или какъв брой мръсни стават офанзивите ", сподели Байдън на предизборна демонстрация в Рино, щата Невада.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР