Заплахите за прекъсване на връзката на Русия от долари, изразени

...
Заплахите за прекъсване на връзката на Русия от долари, изразени
Коментари Харесай

Кремъл заплаши с война след изявленията на Байдън за изключване на Русия от долара

Заплахите за спиране на връзката на Русия от долари, изразени предния ден от американския президент Джо Байдън, могат да предизвикат обновяване на " гражданската война " в Украйна, написа finanz.ru.

Това, съгласно Интерфакс, заяви на брифинг в четвъртък прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков.
Според него опасността от наказания против Русия за навлизане в Украйна може да „ способства за дестабилизиране на обстановката “ в Донбас.

„ Всички тези изказвания могат да вдъхнат изцяло неправилни очаквания в горещите глави на някои представители на украинското управление, които, както се споделя, скрито могат да решат да стартират нова революция в страната си и да се опитат да разрешат казуса. проблеми на Югоизтока със мощ ”, сподели той.

Той добави, че в Москва изказванията на Съединени американски щати провокират безпокойствие, а също така те „ по никакъв метод не способстват за понижаване на напрежението, което в този момент се появи в Европа “. Фактът, че войната против Украйна ще докара до " тежка цена " под формата на наказания и ще се трансформира в " злополука " за Русия, сподели Байдън в сряда.

Той сподели, че е заречен на съветския президент Владимир Путин пакет от наказания, който " в никакъв случай не е виждал " преди.
„ Техните банки няма да могат да правят транзакции с долари “, сподели Байдън. Освен това Съединени американски щати ще засилят военното си наличие на източния фланг и ще поддържат Киев с оръжие.

Войната няма да бъде „ занимателна пътека “ за Русия, сподели Байдън: Макар че Москва може да успее да завоюва с течение на времето, цената на човешки живот също ще бъде забележителна заради нейното „ поразително “ военно предимство. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР