Заплахи за убийство е получило 18-годишното момиче, което бе жестоко

...
Заплахи за убийство е получило 18-годишното момиче, което бе жестоко
Коментари Харесай

Заплахи за убийство и закани преди нападението с макетно ножче над момиче в Стара Загора

Заплахи за ликвидиране е получило 18-годишното момиче, което бе грубо нарязано с макетен нож от приятеля си в Стара Загора. Съобщенията са получени два дни преди нападението. Това оповестиха брифинг от прокуратурата в Стара Загора.

На 24 юни обвиненият Георги Николаев е изпратил известие с текст: " Направо те умъртвявам ". Ден по-късно, на 25 юни известието гласяло: " Ще ти закача главата ", а на идващия ден е осъществено насилието.

Припомняме, че на 26 юни към 23:30 ч. в полицията е получен сигнал от съседка на момичето, че то е потърсило помощ от нея. Младата жена била с голям брой порезни рани и щедро кръвотечение. Момичето било настанено в болница без заплаха за живота, сподели Лазар Христов, шеф на ОД на МВР-Стара Загора.

Наблюдаващите прокурори ще положат оптимални старания за събиране на доказателства за предявяване на обвиняване, което подхожда на тежестта на закононарушението, съобщи районният прокурор Таня Димитрова. Действително е свършена доста работа, разпитани са всички, имащи отношение по случая и са назначени голям брой експертизи, добави и окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов " Прокуратурата продължава да поддържа своето мнение, че се касае за междинна телесна щета " , сподели още той.
 Задържаха мъжа, нарязал с макетно ножче момичето в Стара Загора, за закана в обществена мрежа Обновена
Задържаха мъжа, нарязал с макетно ножче момичето в Стара Загора, за закана в обществена мрежа

26-годишният причинител е задържан рано тази сутрин
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР