Заплахи съм получавала и по Барселонагейт. Няколко пъти хора от

...
Заплахи съм получавала и по Барселонагейт. Няколко пъти хора от
Коментари Харесай

Бойко Борисов щял да „приключи“ Ивайла Бакалова

„ Заплахи съм получавала и по „ Барселонагейт„. Няколко пъти хора от близкия кръг на господин Борисов идваха да ме предизвестяват, че това, което върша е самоуверено, само че аз имам семейство, към този момент две деца. Господин Борисов е споделил, че ще ни завърши рано или късно “, това съобщи Ивайла Бакалова в предаването „ Здравей България “ по Нова тв.

Вчера манекенката беше разпитана по досъдебното произвеждане „ Барселонагейт “ против някогашният министър председател Бойко Борисов, поради което желаят имунитета му. Предложението беше отправено към Иван Гешев от наблюдаващите прокурори поради събрани задоволително доказателства за осъществено закононарушение.

„ Аз в качеството си на очевидец към този момент не мога да кажа нищо. Казах задоволително преди този момент. За мен това, което се случва в страната е извънредно и невиждано. Един човек държи страната пленник на своите лични ползи “, сподели още тя.

Тя разяснява, че в сряда пред прокуратурата е удостоверила всичко, което е казвала през годините.

„ Прокуратурата явно беше надълбоко приспана по политически аргументи и сега се е събудила. Може би това е шансът на България да имаме някаква нормалност “, счита Бакалова.

„ По закон, в случай че кажа нещо ще съм подсъдима и ще попреча на следствието. Мисля, че има финансово закононарушение. Не съм прокурор, с цел да кажа, нито арбитър, с цел да осъждам. Правосъдната система е доста болна и всички би трябвало да си дадат сметка, че това не е обикновено “, разяснява Мис България 2001 година

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР