Заплахи към протестиращите майки на деца с увреждания, които вече

...
Заплахи към протестиращите майки на деца с увреждания, които вече
Коментари Харесай

Агитки хвърляли димки по майките на деца с увреждания

Заплахи към протестиращите майки на деца с увреждания, които към този момент близо месец упорстват за оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

,,Не може да толерираме насилието. На легален митинг да дойдат агитки и да пуснат димки върху деца с увреждания, върху фамилии, които са тук да защитят достолепието на цяла България, е неприемливо и бойкот по отношение на нас. Сега текат обществени и персонални закани, че ще бъдем пребити. Дори на страницата ни се пишат сходни известия. Абсурдно е да посегнеш на деца и хора с увреждания'', изясни Вера Иванова, която е представител на протестиращите майки.

Пред Bulgaria ON AIR тя заяви, че майките са уведомили органите на реда и чакат те да си свършат работата. Вера Иванова означи още - майките са дочули, че става дума за агитки, които са близки до партия "Атака ".

Тя бе безапелационна, че е срамно, в случай че в действителност "държавата се държи на разположение като Валери Симеонов ".

Иванова акцентира, че майките не престават да отстояват своите права и не ги е боязън. По думите ѝ няма кой да ги спре, тъй като е заложено бъдещето на децата им.

Днес е 24-ият следващ ден, откогато майките стачкуват. И довечера те излизат на нов митинг, който ще стартира пред Министерския съвет.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР