Заплахата за убийство срещу председателя на парламента Ива Митева развълнува

...
Заплахата за убийство срещу председателя на парламента Ива Митева развълнува
Коментари Харесай

Ето кой заплаши Ива Митева с убийство

Заплахата за ликвидиране против ръководителя на Народното събрание Ива Митева развълнува обществото и народните представители.

Тя е била отправена с имейл, изпратен до Министерството на правораздаването на 2 септември вечерта. Закана в мейла имало и против майката на Ива Митева. На 3 септември пръв в Народното събрание за опасността заяви ръководителят на ПГ на „ ИТН “ Тошко Йорданов. Митева от своя страна още същия ден уточни, че не счита, че защитата й би трябвало да се ускори, само че призна, че се опасява за околните и детето си.

Часове, откакто медиите научиха за опасността, ГДБОП задържа подателя в Стара Загора. Любомир Яков, на 26 години. С голям брой престъпни регистрации - за измами и обири. Родом от село Красново.

По информация на Любомир е имал тежко детство - татко му ги изоставя, майка му умира. Не е загадка и, че си изкарва хляба по подозрителен метод.

Въпреки че съгласно съседите е мирен и оказва помощ у дома, Любомир от дълго време се сблъсква със закона. В досиeто му има телефонен тероризъм - заплашил с бомба автогара в Пловдив.

Просел. Има регистрации за обири.

Любомир съумя да провокира политическа стихия в страната като съперниците в Народното събрание взаимно се упрекваха кой стои зад опасността.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР