Заплахата за убийство срещу председателя на парламента Ива Митева разбуни

...
Заплахата за убийство срещу председателя на парламента Ива Митева разбуни
Коментари Харесай

Ето кой е мъжът, заплашил с убийство шефа на парламента Ива Митева

Заплахата за ликвидиране против ръководителя на Народното събрание Ива Митева разбуни духовете в обществото и народните представители.
Тя е била отправена с имейл до Министерството на правораздаването на 2 септември вечерта. Закана в мейла имало и против майката на Ива Митева. На 3 септември пръв в Народното събрание за опасността заяви ръководителят на ПГ на „ ИТН “ Тошко Йорданов. Митева от своя страна още същия ден уточни, че не счита, че защитата й би трябвало да се ускори, само че призна, че се опасява за околните и детето си.
Часове, откакто медиите научиха за опасността, ГДБОП задържа подателя в Стара Загора - Любомир Яков, на 26 години. С голям брой престъпни регистрации - за измами и обири. Родом от село Красново.
Любомир е имал тежко детство - татко му ги изоставя, майка му умира. Не е загадка и, че си изкарва хляба по подозрителен метод.
Въпреки че съгласно съседите е мирен и оказва помощ у дома, Любомир от дълго време се сблъсква със закона. В досиeто му има телефонен тероризъм - заплашил с бомба автогара в Пловдив. Просел. Има регистрации за обири.
Любомир съумя да провокира политическа стихия в страната като съперниците в Народното събрание взаимно се упрекваха кой стои зад опасността.
Вече е с повдигнато обвиняване и е арестуван за 72 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР