Заплахата, отправена от Владимир Путин срещу страните в ЕС, които

...
Заплахата, отправена от Владимир Путин срещу страните в ЕС, които
Коментари Харесай

Експерт предупреждава, че „ще има трета световна война“ след последната заплаха на Путин

Заплахата, отправена от Владимир Путин против страните в Европейски Съюз, които възнамеряват да дават на Украйна изтребители F-16, би трябвало да се одобри съществено, предизвести специалистът.

„ Ако Путин желае война с НАТО, ето по какъв начин я стартирате. Тогава това ще бъде трета международна война “, сподели шведският подполковник Йоаким Паасикиви от Стокхолмския университет по защита пред шведската осведомителна организация TT.

Въпреки това опасенията на Запада, че Русия ще стартира нахлуване против страните от НАТО, бяха оповестени от Путин за „ драйв “ по-рано тази седмица – само че той добави злокобно предизвестие към изказването си. Позовавайки се на обещанието на някои страни от Европейски Съюз да дават изтребители F-16 на Украйна, съветският президент добави: „ Разбира се, в случай че се употребяват от летищата на трети страни, те стават законна цел за нас, където и да се намират. "

В злокобно предизвестие Путин също добави, че Русия „ би трябвало да вземе поради “ обстоятелството, че изтребителите, проектирани и създадени в Съединени американски щати, само че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР