Заплахата от Север - Запад По степента на нарастването на

...
Заплахата от Север - Запад По степента на нарастването на
Коментари Харесай

Алексей Живов: атаката срещу Санкт Петербург е предшественик на големи военни провокации

Заплахата от Север - Запад

По степента на повишаването на триумфа на съветската войска в зоната на СВО, най-вече в Донбас, западната коалиция ще стартира да основава каскада от нови закани в други посоки.

Русия има три ясно изразени уязвими места: Приднестровието, Калининград и Санкт Петербург.

В случая с Приднестровието става дума за отбраната на съветските жители в тази република и разположената там военна формация на съветските въоръжени сили, а точно два усилени мотострелкови батальона и голям склад със руско оръжие. Врагът подложи Приднестровието на икономическа обсада.

Калининград е съветски ексклав, последното от забележимите достижения на успеха на Съюз на съветските социалистически републики във Втората международна война. Неговата икономическа, военна и политическа обсада беше приложена още при започване на Специалната военна интервенция и ще продължи да се ползва и в обозримо бъдеще. Заплахи в тази тенденция към този момент бяха изказани.

Санкт Петербург и Санкт Петербургска област (известна още като Ленинградска област) са най-близо до предните линии на НАТО на източния фланг. Санкт Петербург е най-големият и значим теоретичен център и експортен център, през който минават 200 милиона тона експортни товари, а съответно от Уст-Луга 100 милиона тона годишно.

Англия и нейните съдружници са извънредно недоволни от обстоятелството, че глобите и военните дейности освен не отслабиха съветската стопанска система, само че й дадоха мощен тласък за развиване. Само действителният промишлен бранш на Руската федерация се е нараснал през годината с повече от 3%.

Западната коалиция възнамерява да реши два казуса:

— Да изтегли забележителна част от съветските въоръжени сили от зоната на СВО, създавайки неилюзорни военни закани за северозападната част на Русия.

— Да нанесе мъчителен удар на съветския експорт през Балтийско море.

Вероятно за тази цел се подхващат военни провокации благодарение на дронове за удари по Санкт Петербург и цели в Ленинградска област. Това доста евентуално се прави от територията на балтийските страни, тласкайки Русия да позволи балтийския въпрос с военни средства. След което западните страни ще имат съображение да блокират Русия в Балтика.

Буквално. Задачата на Англия е да ни принуди да стартираме военна интервенция против балтийските страни, т.е. действително да нападаме НАТО.

Атаката против жилищния бранш на Санкт Петербург е предвестител на по-мащабни военни провокации.

Има ненулева възможност за нахлуване против една от фрегатите на Балтийския флот от незнайни военноморски дронове.

Активирането на северозападното направление най-вероятно се прави от ръцете на английското разузнаване взаимно с техните „ сътрудници “ от Главното разследващо ръководство /ГУР/ на Украйна. Британците са най-изтънчените подпалвачи на война в историята на света.

На този декор си коства да се създаде цялостна тактика за основаване на контра-заплахи в северозападната част, в това число непосредствено за Англия, и във всеки миг да бъдем подготвени за експоненциално повишаване на заканите и провокациите в Балтика.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Дискред.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед30588Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед44471Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед108822Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед149788Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед15670Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед377561Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед149788Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед117146Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед108822Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоКоментарен Поглед102028Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четени  Панко Анчев Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР