Заплахата от изключване на Русия от световната интернет мрежа теоретично

...
Заплахата от изключване на Русия от световната интернет мрежа теоретично
Коментари Харесай

Путин: Русия трябва да е готова за възможно изключване от глобалната мрежа и затова се нуждае от независимост


Заплахата от изключване на Русия от международната интернет мрежа теоретично има и би трябвало да сме подготвени за това, съобщи президентът на Русия Владимир Путин. „ Не мога да кажа за нашите сътрудници какво си мислят, само че считам, че самите те ще си причинят големи вреди “, съобщи Путин през вчерашния ден на среща с представители на съветските осведомителни организации и печатни медии.

Щетите ще са както стопански, по този начин и политически, а също по този начин ще пострадат и ползите на спецслужбите, счита президентът, представен от съветските организации.

„ Те седят там, това е тяхно откритие, всички слушат, виждат и четат какво говорите и натрупат тази информация, тъй че няма да го създадат “, сподели Путин. „ Мисля, че те 100 пъти ще премислят, преди да създадат това, само че теоретично всичко е допустимо, по тази причина ние би трябвало да създадем такива сегменти, които да ни създадат самостоятелни “, означи той.

Едновременно с това президентът акцентира, че „ всичко може да стане “. „ Затова би трябвало да се развива, да се влагат пари в това, да не се жалят и да се има поради, че това е една от основните области на развиване в света и за нашата страна в частност “, сподели президентът.

„ Трябва да се знае, че ние не считаме сами да се изключим. Но в случай че те мислят да създадат това, то вредите за тях ще са доста огромни, да не кажа колосални “, означи Путин. О думите на президента „ колкото по-голям е суверенитета, включително и в цифровизацията, толкоз по-добро “.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР