Заплаха за семействата на лидерите на Вагнер е принудила Евгени

...
Заплаха за семействата на лидерите на Вагнер е принудила Евгени
Коментари Харесай

Заплаха за семействата на лидерите на „Вагнер“ е принудила Евгени Пригожин да отмени настъплението към Москва

Заплаха за фамилиите на водачите на " Вагнер " е принудила Евгени Пригожин да анулира настъплението към Москва, настояват източници на английските сили за сигурност, предава БНР. В същото време английски политици и парламентаристи предизвестиха, че Англия би трябвало да се приготви за неочакваното рухване на режима на Владимир Путин.

" Дейли телеграф " цитира английските служби за сигурност, че фамилиите на водачите на " Вагнер " са били застрашени от съветското разузнаване, преди Евгени Пригожин да спре настъплението си към Москва. Освен това се споделя, че наемниците са разполагали с 8000 бойци, а не 25 000, както се твърдеше и че не биха съумели да завладяват съветската столица.

Сега Владимир Путин ще се опита да асимилира бойците от групата " Вагнер " в съветската войска и да извади от строя някогашните й водачи, считат от английското разузнаване. Вестникът показва, че опасността ненапълно изяснява мистерията към заповедта на Пригожин да анулира настъплението към Москва единствено часове преди да стигне до столицата, въпреки и да остава въпроса каква тъкмо договорка е била подписана.

" Дейли телеграф " цитира също съветския народен представител Андрей Гурульов, военачалник от запаса и правилен съдружник на Путин, че " няма различен вид, с изключение на Пригожин и другите висши фигури от " Вагнер ", да бъдат екзекутирани ".

Вестник " Таймс " пък написа, че почитан източник в английското държавно управление е декларирал пред него, че Англия " би трябвало да се приготви за цялостен набор от сюжети " при ненадейно рухване на режима на Владимир Путин на фона на опасенията, че " смъртно раненият диктатор " може да извърши чистка в жанр " Сталин ", с цел да се задържи на власт.

Алиша Кърнс, ръководител на парламентарната комисия по външни работи, предизвести, че Путин може да стартира чистка, с цел да оцелее, защото неговите пропагандисти гневно слагат под въпрос за какво на похода към Москва е било разрешено да напредне толкоз надалеч.

" Никой не има вяра, че Пригожин отива в Беларус, с цел да живее живее безшумно и спокойно там. Путин е смъртно ранен, само че не мисля, че някой може да каже, че с Путин е свършено. Няма нещо, което Путин да ненавижда повече от изменник ", съобщи Алиша Кърнс за " Таймс ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР