Запитване: „Забелязала съм, че Даниел Петканов и Евгени Минчев много

...
Запитване: „Забелязала съм, че Даниел Петканов и Евгени Минчев много
Коментари Харесай

ШОК! Евгени Минчев е баща на Даниел Петканов?!

Запитване: „ Забелязала съм, че Даниел Петканов и Евгени Минчев доста си наподобяват, като да са родственици. Възможно ли е, макар че Евгени Минчев твърди, че е гей, в действителност да е татко на Даниел Петканов? Забеляза ли, че когато трябваше да влизат родители и родственици на участниците в Биг Брадър, на Даниел не влезе никой, а другояче Евгени доста го пази по време на лайфовете. “

Мила Памела,

Задаваш забавен въпрос! Относно приликата, на годините на Дани Петканов Евгени Минчев е бил доста по-красив млад мъж, което е очевидно и от фотосите.

Евгени в никакъв случай не е твърдял, че е гей, само че в никакъв случай не го е отричал… по наша информация той харесва красивите хора без значение на пола.

Така, че това не изключва опцията да бъде родител, дали на Лудия кореспондент или на някой различен, това не е изключено. Но доколкото си спомняме, самият той е признавал, че към този момент няма деца, въпреки и доста да желае да бъде баща. Ако обаче въпреки всичко Евгени е татко на Дани, то Алекс Богданска може да се похвали с най-колоритния свекър.

За това, че родителите на Дани не се появиха в Къщата, обяснението беше обещано от самия Петканов, който показа, че когато е съобщил, за решението си да взе участие в шоуто, те са декларирали, че не желаят да бъдат намесвани и показвани във формата.

Според мен отговорът на твоят въпрос е: Евгени Минчев може да е татко на Даниел Петканов, само че не е!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР