Запитвал ли си се някога защо всъщност обожаваш оралния секс?

...
Запитвал ли си се някога защо всъщност обожаваш оралния секс?
Коментари Харесай

Науката обяснява истинската причина мъжете да обичат орален секс

Запитвал ли си се в миналото за какво в действителност обожаваш оралния секс? Дали е просто приятна въведения към значителното? Или самичък по себе си е задоволителен?
Е, науката има отговор и на това - въпреки всички да сме наясно, че индивидът изпитва вътрешна потребност от проникването от еволюционна позиция (трябва да се развъждаме все пак), аргументите за култа към оралните милувки, най-малко съгласно Journal of Reproductive Immunology, са много разнообразни.
Оказва се, че дамите обичат да "обслужват " самеца поради едно съответно нещо - поглъщането на мъжкото семе оказва помощ на телата им по-добре да се приспособяват към ДНК-то на колегата. Това на собствен ред е от основна значимост за дамата по време на бременността й - организмът й не разпознава сперматозоидите като "чужди ", надлежно износването на плода е по-лесно и безпроблемно.
Що се отнася до реципрочната картинка - както може и да се допусна, при мъжете аргументите са в пъти по-плитки. Ние просто не желаеме дамите да ни изневеряват - съгласно проучването, оповестено в здравното издание, колкото повече дамите се радват на френска обич, толкоз по-малка е вероятността да сложат рога на господата си.
Много секси пояснение, не мислиш ли?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР