Записва аудио и видео, конвертира файлове и организира плейлистиС Audials

...
Записва аудио и видео, конвертира файлове и организира плейлистиС Audials
Коментари Харесай

Audials Music – софтуер за музикалните любители

Записва аудио и видео, конвертира файлове и провежда плейлисти

С Audials Music ще си припомните дните, когато сте записвали песни от радиото на аудиокасети
(екранна фотография: Audials Music)

Повечето хора през днешния ден слушат музика от най-различни източници. Някои обичат Spotify, тъй като той им предлага най-новите издания, други се придържат към Soundcloud поради качеството на звука, визуализацията и безплатните файлове, а множеството употребяват YouTube по табиет. Но има доста почитатели, които употребяват всички гореспоменати платформи, плюс още няколко.

Много разработчици на приложения се пробват да улеснят живота на меломаните, като им оказват помощ да употребяват всички поточни услуги от едно място. Програмата Audials Music прави тъкмо това и още доста други неща.

С Audials Music можете да си припомните за старите дни, когато сте записвали песни от радиото на празни аудиокасети. Можете да записвате песни непосредствено от редица стрийминг платформи, като Spotify, Deezer, Amazon Music, YouTube, Soundcloud, Pandora, Гугъл Play Music и други Но би трябвало да имате поради, че програмата не работи еднообразно с всички от тях.

Така да вземем за пример, в случай че желаете да запазите музика от Spotify, би трябвало да оставите услугата за стрийминг да я възпроизвежда като радио, до момента в който Audials Music записва звука. Но в случай че желаете да запишете аудио от YouTube, можете просто да копирате и поставите съответния линк в интерфейса на приложението.

Можете да употребявате Audials Music и за намиране на музика, било то като търсите по реализатор, род, плейлисти и компилации или посредством функционалността Music Zoom. Тя демонстрира музикалните жанрове и реализатори като вселена, която можете да изследвате, като просто плъзнете мишката.

Audials Music може да ви помогне също да организирате вашите плейлисти или да обръщате файлове в разнообразни формати. Това никога не е съвършено или революционно приложение, само че многото му потребни функционалности го вършат целесъобразно за феновете на музиката.

Даунлоуд : Audials Music
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР