Записите на Радостин Василев са правени в парламента и партийни

...
Записите на Радостин Василев са правени в парламента и партийни
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Записите на Радостин Василев са правени в парламента и партийни офиси на ПП и ДБ

Записите на Радостин Василев са правени в Народното събрание и партийни офиси на " Продължаваме промяната " - " Демократична България ".

 

Това стана ясно от думите на водачът на ДСБ ген. Атанас Атанасов.

 

" Една част от тези записи са записвани в Народното събрание. По-интересното е друго - че една част от записите са правени в пространства отвън Народното събрание в пространства, където са заседавали политически органи. Интересното е там по какъв начин е станало ", разяснява Атанасов в ефира на Нова тв. Той не знаел да има записи от централата на ДСБ на столичната ул. " Кърниградска ". Убеден е, че са забъркани среди, свързани с президента.


Той счита, че част от записите са направени с телефон.

Аз не бих желал да се занимаваме с пикантерията. Сигурно тези дни това ще се употребява за разгаряне на абсурда. Трябва да гледаме по-отвисоко, да виждаме процесите и да търсим решения. Има жестока опозиция от разнообразни среди за съставянето на постоянна власт. И този случай е част от това. Редовна власт, в която взе участие нашето обединяване, сподели Атанасов. Според него някои от другите обединения съжалявали, че не са съставили държавно управление с първия мандат.

Лидерът на ДСБ напомни, че в 48-ото национално заседание бе изминал запис онлайн на съвещание на групата на " Демократична България " в Народното събрание. Тогава камерите в залата се оказаха включени и са предавали онлайн.

" Сега отново в тези пространства са правени тези записи, някои от тях ", изясни Атанасов. Той самият не ги бил чувал.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР