Записът много шокира, но повече шокира с формата си, а

...
Записът много шокира, но повече шокира с формата си, а
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Когато понятията „посолството" и „посолствата" влязат в политиката, това означава проблем

Записът доста шокира, само че повече шокира с формата си, а не със наличието си. Това си е типичен властови диалог, властта наподобява по този начин. Това сподели социологът Андрей Райчев в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Проблемът по думите му не е в метода, по който приказват, а какво. „ Това плаши. Първо те не схващат връзките си с Борисов. Те си показват, че Борисов е смъртно изплашен и посолствата ще го накарат, и изхождат от това като подразбиращо се нещо. Не схващат, че Борисов печели със самия факт на договарянията. Борисов не се стремеше да влезе във властта, а да договаря. Той към този момент си взе каквото има да взима от тази договорка ", разяснява анализаторът.

Втората огромна неточност на Политическа партия съгласно Райчев е техният блян към увеличение на властта им, освен това непропорционално на тяхната електорална поддръжка. „ Те освен не могат да вземат цялата власт, а не трябва. Това е преяждане с власт ", разясни социологът.

Със замразяването на договарянията за образуване на държавно управление упованията са Политическа партия да създадат идващия ход.

По думите му, когато понятията „ посолството " и „ посолствата " влязат в политиката, това значи проблем. „ Ала-бала с президента " пък е доказателство, че наличието на Политическа партия в политиката не е като на представители, а на хора, които маркетират. „ Няма политика без двуличие и без задкулисие, не е допустимо, само че визията, че ти си в режим „ ала-бала " е отвратителна, тъй като това е наличието. Те не могат да вдървен нещо доста просто и обикновено - това не са две сполучливи момчета, които вършат кариера, това не е компания. Те съставляват половин милион гласоподаватели ", разяснява Андрей Райчев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР