записа важна победа в битката си за оставане в .

...
записа важна победа в битката си за оставане в .
Коментари Харесай

Леванте разби десетима от Гранада за важна победа

записа значима победа в борбата си за оставане в. Отборът завоюва с 4:1 като посетител на директния си съперник в дуел от 32-ия кръг на испанския хайлайф. Това е едвам вторият турнирен триумф за “жабчетата ” в тяхна аудиенция през сезона.

Само първият гол в мача пристигна преди почивката. В 17-ата минута капитанът на се оправи по превъзходен метод с противниковия капитан край аутлинията и пусна пас към, който нямаше проблем да открие резултата. Ключовият миг в мача настъпи в 53-ата минута, когато гостите получиха правото да изпълнят дузпа, а поради нарушаването си против Моралес, бранителят на получи втори жълт и надлежно червен картон. Самият Моралес стреля от бялата точка и удвои задатъка на своя отбор. В 77-ата минута опитният нападател затвърди отличния си мач, откакто асистира и на непокрития за третото попадение на “жабчетата ”. Във втората минута на добавеното време осъществя почетния гол за домакините с отдалечен шут по земя, а три минути по-късно оформи крайния резултат, пращайки топката в мрежата на “червено-белите ” за четвърти път в дуела.

Така се отлепи от дъното на класирането и към този момент е 19-и, задминавайки единствено по голова разлика. остана на 16-ото място с 29 извоювани пункта, колкото има и 17-ият, като преднината по отношение на днешния му противник беше съкратена на четири точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР