записа категоричен успех с 5:1 при визитата си на от

...
записа категоричен успех с 5:1 при визитата си на от
Коментари Харесай

Сасуоло разби десетима от Емполи

записа безапелационен триумф с 5:1 при визитата си на от 21-ия кръг на. Така “неровердите ” прекратиха поредицата си от три мача без победа, до момента в който “адзурите ” не са спечелили нито един от последните си четири дуела.

Началото на головата буря на гостите сложи в 13-ата минута, когато се разписа от дузпа, която самичък си създаде. Тосканците бързо възвърнаха равенството, откакто в 16-ата минута не съумя да избави удара на. В 24-ата минута върна преднината на с превъзходен удар от границата на наказателното поле. Надеждите на домакините за поврат се изпариха в 61-ата минута, когато беше изпъден от игра след два бързи жълти картона.

Така до края на мача техният противник оптимално се възползва от численото си предимство. В 67-ата минута лиши топката от, след което пусна пас към, който се разписа 5 минути след появяването си в игра. В 71-ата минута точно нападателят опита отдалечен изстрел, при който мазета топката в гредата, само че беше прецизен от добавка. В добавеното време Скамака оформи крайния резултат с гол в опразнената врата.

Така събра 28 точки и се изкачи на деветата позиция, задминавайки десетия (28 т.) единствено по голова разлика.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР