Запис как Георги Иванов-Гонзо иска помощ от Мартин Георгиев-Джито да

...
Запис как Георги Иванов-Гонзо иска помощ от Мартин Георгиев-Джито да
Коментари Харесай

Вижте как Георги Иванов-Гонзо иска помощ от Мартин Джито да смачка жалба срещу избирането му за шеф на БФС. За отплата гангстерът ще сложи ръка върху спортните бази

Запис по какъв начин Георги Иванов-Гонзо желае помощ от Мартин Георгиев-Джито да бъде изтеглена тъжба против избирането му за началник на БФС разкрива срастването на проведената престъпност с ползите във футбола. Аудиофайлът е изминал при полицейска разработка, целяща да закове сина на “кървавата ” Мила Георгиева за разпространяване на наркотични субстанции и за причастността му към открити наскоро големи количества дрога. 

 

Изненадващо от СРС-тата е изплувал повече от любопитен разговор сред Мартин и жена на име Деница, която е разпозната като приближен помощник и дясна ръка на шефа на БФС във футболната централа. От прихванатите диалози излиза наяве, че Георгиев демонстрира апетити към бази на футболния съюз в София и в страната. Обект на интереса му е главно придобилият неприятна популярност ресторат “Гранде ” в Бояна. Той се обитава в спортната база на националния тим. Там постоянно може да бъде засечен Мартин Георгиев в компанията на дами с леко държание, както и с основни представители на подземния свят. Чест сътрапезник му е синът на взривения Стоил Славов Жоро Главата. Освен като клиент, Джито възнамерявал за напред да участва там като притежател или най-малко арендатор.

Друг човек, който двамата загатват, е някой си “Стефан ”, а също по този начин и индивид, за който Мартин Джито твърди, че е връзката му с Гонзо. Наша инспекция откри, че въпросният Стефан е индивидът от ФК “Балкан ” Варвара, който пусна жалбата против Гонзо за вписването му като началник на БФС. Джито го е уговарял и най-вероятно му е платил да си изтегли протестното писмо. Срещу тази “дребна услуга ” обаче Гонзо би трябвало да му се отплати с тлъста концесия на хотели и заведения за хранене под шапката на футболния съюз.

Именно за тази тъжба и за тези документи се приказва от самото начало сред Мартин Георгиев и служителката на Иванов.

 

От записа се чува по какъв начин Мартин оказва помощ на Гонзо да бъде вписан като Президент на БФС откакто този Стефан си изтегли жалбата от съда. В подмяна Гонзо ще му даде ресторат “Гранде ” и хотела ( в записа се чува по какъв начин те - бел.ред. - Гонзо и Мартин) ще се схванат за наем и кой какво ще взима. Двамата се уговарят по какъв начин да бъде преустановен настоящият контракт на заведението и хотела, след което три компании, в които де юре не участват нито Джито, нито Гонзо, да ги вземат.  За да стане по-лесно това, възнамеряват да уволнят Янита Димитрова която е Юристконсулт и Управител на Национална Футболна база. На въпрос от Мартин Георгиев “Какво ще става в този момент с нея ”, сътрапезницата му дава отговор: “Нищо, чакат да й подпишат за махане ”, с което дава да се разбере, че скоро дамата ще се раздели с поста си.

 

Повод за гнева на Мартин Георгиев е информация, че група юристи, отпред с някой си Николай (бел.ред. - най-вероятно става дума за членът на Изпълнителния комитет на БФС Николай Кинов Лазаров, Управляващ съучастник на Адвокатско сдружение „ Георгиев, Тодоров и Ко ”). 

също възнамеряват да подадат документи и по всичко проличава, че могат да сложат ръка върху обектите. 

 

По време на диалога си с Деница, Мартин Георгиев на няколко пъти звъни по телефона и организира диалозите на speakerphone. Един от хората, с които се свързва е самият Георги Иванов, който го твърди, че нещата ще бъдат уредени в негова изгода. 

 

Как завършва сагата с парцелите на БФС не излиза наяве, т.к записът обгръща единствено срещата му с въпросната футболна дама, близка до Георги Иванов. Какво още си споделят двамата, може да чуете в записа.

 

Ето клише от целия диалог, с конкретизиране, че на доста места звукът е неприятен и не може да се извлече логичен текст. Запазен е достоверният изказ и правоговор на участниците.:

 

Веднага откакто Мартин Георгиев и Деница сядат на масата, тя стартира да приказва:

 

Time code: от 0.00 до 9.31 минута.

 

 

Деница:

“…. И аз крещя “шах с пешката ” и незабавно да дойда с цел да мога на тебе да ти кажа…. ще ти ги пусна тия файлове, които ги имам, аз трябваше да ги желая от тоя адвокат… ”

 

Мартин Георгиев (по-надолу в текста ще бъде представян с букви М. Г.)

“….. аз ще му ги пратя на тоз Стефан… ”

 

Деница:

“…. Ама то има още едно в другото пълномощие, чакай… ”

 

М. Г.:

“…Кое? Защо не се отърва от тея чакали, от тоя юрист ли е, к’ъв е… ”

 

Деница:

“… това е където е от адвокатската фирма на Николай…. (не се разбира)… това е информация, където…(не се разбира)… наш кво ми вика?..(не се разбира)… те приказват единствено за тебе… разбираш ли? (няколко секунди двамата си разменят реплики, които не се схващат )… и днеска те ми пратиха, щото беше излязло на интернет, обадили са се там на девойките в деловодството и момичето им споделя, че в 13-тата минута е импортирано, и е импортирано единствено едно и те я дават тази информация, щото те работят със сървъра…. Реално със теб приказвам и към този момент със тебе по друга линия … аз не се укривам със тебе… и тоя в един миг една кола потегля от БФС и изскочи…(не се разбира)… и аз откачих, но чакай бе, първо каква кола потегля от БФС, аз съм си тука… ”

 

М.Г.:

“…. Нищо, аз му звънна̀х на Стефан, крещя що пращате кола, тя къдей… Георги …кола потегли друга кола, индивида ми звъни и ми се смее надали не аз кой съм по веригата… и 100 индивида ми звънят… той ми звъни да ми каже надали не те и други си преговарят… ”

 

Деница:

“….. и вика: кой е тръгна̀л, да не разбереш… аз не инцидентно ти го споделям, той сподели да не споделям на никой. Викам виж, ще схвана, кажи ми с кой кореспондирате Вие. Не той, той си е от офиса…(не се разбира…, М.Г. се включва с имитация: “те при него отиват, тъкмо по този начин ”) аз ти споделям, това е истината… ”

 

М. Г.:

“…. само че той не знае кой ги праща тъкмо, щото касаят някакъв негов приятел… “

 

Деница:

“…. Лошото е, че Георги работи с Николай като адвокатска фирма. А Георги не знае, че потегля кола. И става код. И това в тази ситуация го разбирам инцидентно, но не желая да задавам …. (не се разбира)… той с кой работи… нещо вършат нек’ви други… не е за негово добро… както викаш ти, “ти къде си? ” 

 

М. Г.:

“…. Аз дадох обещание на теб и на Стефан… настрана че през вчерашния ден вървях при Стефан и най-после ще …(не се разбира) на двама индивида, настрана ще свърша работа и на Николай… ”

 

Деница:

“… Георги знам че на никой нищо не е споменавал за тея неща, единствено на… Стефчо бе, следи нещата, където загатна, че сте се видяли… ”

 

М. Г.:

“…. Стефан нищо не прави…(не се разбира)… 

 

Деница:

….аз не споделям, че контактувам с него, аз 

 

М. Г.

“….. Стефан нищо не знае… ”

 

Деница:

“…. Стефан не прави самичък нищо, щото… (не се разбира)… една кола…и аз крещя спешните…(не се разбира)… не да звъня на Георги щото…(не се разбира)…

 

М. Г.:

“…. Щото в този момент примерно веднага като звънна на…(не се разбира)… и на края на този, къде направи връзката….кой свършѝ работата на практика аз не мога да разбера… ”

 

Деница:

“….. значи доста добре знаехме, щото през вчерашния ден това дет’ си направѝл сутринта е занесено, кво да ти кажа … (не се разбира).. ”

 

М. Г.

“…. абе не знам и други какво са правѝли… (не се схваща )…

 

Деница:

“…. Това, което от тебе получава той, аз… го изходираме, това е. Едно и също е дал… Това, което ти ми прати като колета, това беше единственото, което и Георги е получил като информация, че има такава молба, занасяне през вчерашния ден празни, през вчерашния ден бяха празни, нали… ”

 

М. Г.:

“…. Стефко ми каза̀…Стефан ли, кой ми каза̀, че били пратени от БФС… няма такова нещо… ”

 

Деница:

“… това БФС да не би да не си е показал, че съм БФС, тъй като това, което ти …(не се разбира).. ”

 

М. Г.:

“… някой от юристите ли? Или от неговите юристи?.. ”

 

Деница:

“…. Нямам концепция, това ти ми пращаш през вчерашния ден някъде, и си споделям: “браво бе ”… и ти като ги видя, само че това беше единственото, което виждам… това не знам кой го е писал. Не е минавало и юристите по принцип, когато пишат за тия хора ми го пращат. Сега друго …(не се разбира)…. Това е тяхната молба, която в този момент те са дали. Която не виждам да е същата. Ето, виж, това не е писано от тех. Тия две бланки не са писани от тея юристи, щото в този момент виждам, че тая молба, дето беше писана от … ”

 

М. Г.:

“…. (Не се разбира)… тука с един юрист ме въртят през целия ден. Не, този е Карадалиев. Лазар Карадалиев… ”

 

Деница:

“…. Не, този не съм го чувала и Георги изобщо не съм го чула да говори… такова нещо не съм чувала… ”

 

М. Г.:

“…. И тоя, тоя се напъва с хотела… ”

 

Деница:

“… може, обаче не съм… ”

 

М. Г.:

“…. А какъв е случая с Янита? ”

 

Деница:

“…. Янита движи тези неща, където са за …(не се разбира…)

 

М. Г.:

“…. Какво ще става в този момент с нея?.. ”

 

Деница:

“…. Чакам да подпишат с цел да я махнем. И освен нея… ”

 

М. Г.:

“…. Ма тя на кой е човек? ”

 

Деница:

“…. На никой (… част от диалога не се разбира…) аз ти споделям, че тези файлове, които са твои, щото аз ги хвана̀х, мойте файлове …. ”

 

( М. Г. отива да си измие ръцете и диалогът прекъсва)

 

Деница:

“Ей това дет са дали, две пълномощни, друга адвокатка…. Това е едното пълномощие, дето ти го пратѝх по-рано, това дето ти го изпращам е същото, единствено че по другото дело 742… две пълномощни към оная адвокатка. Ако ми подпише този, действително маха оная другата. И отива към старите с цел да … ”

 

М. Г.:

“… чакай да видя този, дето ми е връзката със него (бел.ред.: с Гонзо). Чакай… (набира телефонен номер)… ”

 

 

*****

Мартин Георгиев-Джито към лице, за което споделя на Деница, че му бил осъществявал връзка (бел.ред. - най-вероятно с Гонзо):

 

Timecode: 9.32 - 16.03 минута

 

“….. намерения го и ти, след това и аз ще кажа по какъв начин да го помислим, тъй като тук на практика става негоден телефон и най-после потегля някакъв, с некви юристи, някакъв Николай, който им е началник на тех, бил казал….демек той Николай ще свърши работата…. Каквото съм ти заречен аз на тебе, каквото требва като сума постоянно ще свърша и на другия човек … само че тия те са се свързали, отиват на среща… има нещо по веригата, разбираш ли?… ”

 

Неизвестно лице по телефона:

“Като го чуя ще го изкоментирам, само че аз мислех, че ти си се чул с него ”

 

Мартин Георгиев:

“Не ми подвигна, бате, като говорих  с тебе там по какъв начин да го направим… той пое ангажимент, сподели поради тебе ще направи всичко, каквото би трябвало, щото сте доста близки поради тебе ще направи всичко, каквото би трябвало, с цел да минат нещата през мене. Следващия миг ми звъни и споделя: пътува кола към мене, в 5 часа ще ти кажа кой ги праща, още не знам. И от тука аз разбирам, че пътува кола от БФС…. ”

 

Неизвестното лице:

“….(не се разбира)…как и теб те изолираха ”

 

Мартин Георгиев:

“Айде ка̀жи ми. Изведнъж некъв си с адвокатска адвокатска фирма, некъв си Николай … и той: “Спокойно, всичко ще е наред ”. Кво значи това…аз не съм каза̀л, че всичко ще е наред, щото не знам, той ми го ка̀за, че всичко е наред… некъв си Николай … ще знам предварително… аз не съм го чул, щот’ не ми подвига, звънях му две минути след тебе в четири и половина… на практика да го измисли и той, ние имаме време, те като подадат документация… би трябвало да се знае, че ние натискаме …. Той ми сподели, че няма да го подписва днеска, а утре… ”

 

Неизвестно лице:

“….. той ще звънне или на тебе, или на мен. Ако звънне на тебе… ”

 

Мартин Георгиев:

 

“Въпросът е по този начин да го измислим, все едно… тоя посредник…. от къде някакъв Николай, някакъв фиктивен адвокат…. Той ми сподели, сподели ми “кой ми ги праща ще ти кажа в 5 часа ”, само че би трябвало да помислиме на следващия ден да свърши проблема по този начин, че да е свършено през нас, а не през некъв фиктивен адвокат…. Да не обира некой различен овациите, щото … ”

 

Неизвестно лице:

 

“…. Неее… желаят услуга от тебе, ти казваш “да ще се свърши ”… обаче те не стопират да дълбаят и да търсят… ”

 

М.Г:

 

“…. Те не стопират тъй като не виждат жалбата, не влиза молбата… през днешния ден чак в 11 ч……. склонен съм, братко, обаче кола праща, накой различен праща никой различен има надзор над ситуацията… той ми сподели, че 150 индивида е блокирал, всеки от където може вади и си прави точки, разбираш ли? 

 

Непознато лице:

“…. Да де но ти нали си имаш уговорка… ”

 

М. Г.:

“…. Този ми сподели на мен… сподели кълна се, загивам, не знае кой е, нищо. Даже сподели, че не знае кой праща колата, разбираш ли? Аз запитвам защо се праща кола зад тила ми….. ето в този момент ще стане забавно като каже кой ги праща и ще разберем каква е историята.. ”

 

Непознато лице

“…. Накрая ще излезе, че той е заречен на тези, които са сега… че той няма да ги приказва без да се приказва с материал…ако ги пращат тия, където са в този момент, нищо няма да подписват и това е… ”

 

М. Г.:

“….. той в случай че подпише…. Ако ги е изпратил този, който сега държи хотела, това значи на практика, че нашият човек… дано да видиме какво ще стане до половин час.. айде довиждане ”.

 

**

След края на телефонния диалог, разговорът сред Маргин Георгиев-Джито и Деница продължава.

 

Timecode 16.03 - 30.01 минута

 

М. Г:

“….Егида. Кирил Георгиев Иванов, пералня, Виктория… ”

 

Деница:

“Така, този ще си внесе тази молба. След което цялата кореспонденция… Аз копирам и след това ти препратѝх цѐлото деяние. Георги дори ми вика “ти с кой си говорѝла. Ма аз с никой не съм говорѝла, бе човек…. Даже и с юристите, с никой вика….колата е от (не се чува) юристи, не е друго място. А те с кой са говорили……. Той и Георги се оплете по едно време, вика “каква БФС кола, по какъв начин по този начин Николай ”, крещя Николай е БФС, ние гледаме… аз му обясних, че с тази кола той ще отиде, ще занесе документите…. ”

 

М. Г.:

“….. а в този момент като ревизират тези неща какъв брой време става президент? ”

 

Деница:

“….. ами те ще ги прекратят, безусловно да излезе прекратяването и след това за три дни ще го пуснат… ”

 

М. Г.:

“…. А мандатът, който му тече оттогава ли е? ”

 

Деница:

“…. Неее, мандатът си му тече откогато е определен. Просто вписването ще се забави, само че мандатът и в случай че …(не се разбира)…те си го одобряват, откогато е избран… ”

 

М. Г.:

“… а тия няма ли да се махнат? Тия Данчо, Манчо? ”

 

Деница:

“…..не, те работят. Те работят и са правилни. Има други но в следствие ще ги сменят. ”

 

М. Г.:

“…. Щото по принцип той си е дал служебна кола на жена му, която няма нищо общо? ”

 

Деница:

“… не, тъй като всичко друго е батал и действително той върви с нея. Тоя отдел техния имат една кола единствено. ”

 

М. Г.:

“Той каква му е работата? ”

 

Деница:

“Той е началник на логистиката ”

 

М. Г:

“Е да де, но в случай че неговата компания персоналната на БФС го отпуска това, няма ли да викат КОНПИ?.. ”

 

Деница:

“…. Стават тия работи… си ги изчистѝ… даже да се случват други компании сходни ще би трябвало просто да не са свързани нито с Георги, нито с който и да е…. Има как…не им пука… не им пука но най-после за какво ревете?… ”

 

М. Г.:

“…. Чакай в този момент, тука, в това заведение на хотела са ми казвали, че примерно за един месец може да се маха… (не се разбира…)

 

Деница:

“Тя е направила този контракт и се удължава с една година. Последно като беше Изпълкома  и …(не се разбира), Жоро …(не се разбира), щото те дават на сдружението, а сдружението е вписано в Търговския регистър…. ”

 

М. Г.:

“… като я уволни тя си потегля.. ”

 

Деница:

“…. Значи контракта я махат от дружеството… щото тя взема пари като …(не се разбира)… тя взема от две места… ще я махне като чиновник и от сдружението също ще я махне, а договорът, който е сключен… би трябвало да му се развържат ръцете да работи… ”

 

М. Г.:

“…. И той да направи все едно търг…. ”

 

Деница:

“…. Защото сме съдружие с не държавна… ”

 

М.Г.:

“….. Точно така…. ”

 

Деница:

“….ние по този начин от няколко години не ни…на мира…. Правиме 3-4, 4 и нещо правиме … ”

 

М. Г.:

“….Ясно… ”

 

Деница:

“….. чисто имаме документи и към този момент не сме задължени. На един от разпитите и мен ме викаха.. ”

 

М. Г.:

“….мен ми споделиха, че е обикновено, дори и Янита е споделила на Боби и на..(не се разбира)… ”

 

*****

 

В този миг телефонът на Мартин Георгиев звъни, той дава отговор без да включва speakerphone и произнася следните реплики:

 

Timecode: 30.01-34.01 минута

 

“….. какво се разбираме? Ние сме дружно с нея тука, кажи какво?…Ти къде си?… Аз като се чуя с хората, щото очаквам да ми се обадят, ще се обадя на всички и…. Случва се…. Тука никой нищо не прави, тука юристът единия намерил връзка и си прави на негова глава нещо, няма … въпросът е…. Слушай да ти кажа, тука аз на единия и на другия съм споделил, че имат свършена услуга от мене. Нека да видиме, да ми се обадят момчето и на следващия ден ще ти кажа. Сега пристигнали хора с него и ние не знаем кой на къде. … щял да разписва пред тех, да не си мислят, че са го пречупили, сетѝ ли се…той си ми го каза̀. Отделно аз на следващия ден ще дойда с една жена от БФС, вика “не желая да идваш с никакви дами от БФС… ”ще го направя, вика поради тебе, това са му думите. За това вика нито пред юристите, нито пред жената….(не се разбира)…. Ще взема документите и на следващия ден ще ги входирам. … крещя “ако документите са същите като твойте, прави ме работа. Ако ли не, ти ми казваш какво да направя…. Това ми е споделил, сподели ми, че на следващия ден ще го направят…… аз съм склонен, пич, няма неприятно, той индивидът си е провел нещата, единствено че аз ги върша по други пътеки нещата за по-дълги връзки,  щото тука нали знаеш че четири години на власт, в този момент ми споделя ще вземе …(не се разбира) …. (Край на телефонния разговор)… ”

 

Разговорът сред Мартин Георгиев и Деница продължава

 

Timecode 34.16 - 41.41 минута

 

 

М. Г:

“…ето този втория, който е Стефан. Ето го тука, с хубавата кола, това е синът му.., ”

 

Деница:

“….. защо да ги виждам като не ги познавам…Всичко, каквото се е случвало, нали действително, е било забъркано, но като се изяснят нещата с цел да няма съмнение, тъй като аз работя за Георги… и в случай че тримата решат, в тази ситуация Стефчо е индивидът, който нали не е за документите… И в случай че някой различен посмее да тегли, тъй като аз на различен не вярвам, не става. Аз виждам каква е обстановката, ти виждаш каква е ситуацията… ”

 

М. Г.:

“….. (не се разбира) ето зад тила ми, нали виждаш, какво каза… (не се разбира), вика хем си им споделил, че имаш директна връзка със него, разбираш ли, чух го, вика не е изпратил нещата, лъжат но както и да е….те са от ЦСКА…той вика такова, онакова, кой знае на какъв брой хора е заречен, лъжете, млъжете…викам аз пробвам да оказа помощ доколкото мога…. ”

 

Деница:

“…. Не, ей за това става въпрос, щото те си мислят, в тази ситуация ти знаеш за него но използваш… ”

 

М. Г.

“…. (не се разбира)… ние си имаме ангажимента, ще забележим дали ще стане квот сме се разбрали и това е. Докато той не е..(не се разбира) нямаме никакви уговорки….(не се разбира) да помогнем да се случат нещата…. ”

 

Деница:

“…. В каквато сфера е могъл…така че действително ние може да си имаме доверие и да продължим да работим, това ще се свърши работа на (не се разбира) вечерта, просто ти споделям, че те са идващите документи, в случай че това не се беше случило кой ги пратил за ….(не се разбира)….. той оня ден за какво не пристигна да каже, че има някаква връзка до оня ден… ”

 

М. Г. 

“…. Поне от една седмица… ”

 

Деница:

“…. Не, не, не…аз ти споделям, че оня ден ….(не се разбира)…кола потегля, щото през вчерашния ден, както се споделя, кого лъжат, лъжат, че е входирано, щото то като го няма, значи лъжат…. ”

 

М.Г.:

“….вторник-сряда… ”

 

Деница:

...

Audio Media · ot22do2320

Audio Media · ot455do650

Audio Media · ot07do820

Инфо: narod.bg

Тагове: Георги Иванов Мартин Джито Мартин Георгиев-Джито БФС Георги Иванов-Гонзо
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР