Запазването на паркомясто на летище София вече е възможно онлайн

...
Запазването на паркомясто на летище София вече е възможно онлайн
Коментари Харесай

Летище София вече с онлайн резервация за паркиране на автомобилите

Запазването на паркомясто на летище София към този момент е допустимо онлайн през уеб страницата на летището, осведомят от пресцентъра на летище София.

Новата функционалност цели да усъвършенства обслужването напътниците, като им обезпечи паркомясто авансово и им предложи отстъпка при резервация онлайн за по-дълъг интервал.

На разположение на пътуващите са два паркинга, като услугата предлага опция да оставите автомобила си наоколо до постройката на Терминал 1 или в покрития паркинг с топла връзка със салоните за тръгване на Терминал 2.

След опазване на паркомясто онлайн, новата автоматизирана система на паркинга ще разпознава регистрационния номер и автоматизирано ще пуска пасажерите и изпращачите в паркинга. Там може да се паркира на всяко свободно място. От няколко месеца работи и нова паркинг система на самообслужване.

Всеки пасажер може да заплати в брой или с карта за престоя си, преди излизането си от паркинга, благодарение на машини, ситуирани на двата терминала. За облекчение на пасажерите е предоставена информация за цените, както и отговорите на най-често задаваните въпроси, свързани с резервирането на паркомясто, се споделя в прессъобщението.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР