Запазването на маските доведе до вълна от недоволство в ресторантьорския

...
Запазването на маските доведе до вълна от недоволство в ресторантьорския
Коментари Харесай

Шефовете на заведения скочиха срещу запазване на маските

Запазването на маските докара до вълна от неодобрение в ресторантьорския отрасъл.

Отпадането на епидемиологичната конюнктура значи само прекъсване на така и така изчезналата поддръжка за българския бизнес и на бонусите за всички работещи на първа линия в битката с COVID-19. Това разбрахме от изявление на ръководителя на комисията по опазване на здравето в Народното събрание доцент Антон Тонев.

,,Ще би трябвало да носим маски на закрито и в градския превоз и след отпадане на епидемиологичната конюнктура. Ще се наложат промени в закона, с цел да останат маските в публичните места и без епидемиологична конюнктура, както и да може по места да се вкарват част от ограниченията, с които сме свикнали``, цитираха изявлението на ръководителя на здравната комисия от БАЗ и СЗБ.

Тоест – страната още веднъж употребява популистки способи, с които да каже, че ограниченията падат, само че в действителност да вземе от трудещите се хора и бизнеса даже мижавата поддръжка, която се правеше, че им оказва, а да остави всички рестрикции, които постанова. И да не забравяме, че от две години, освен личният състав в заведенията, а и въобще на чиновниците в комерсиалните обекти, се постанова да работят с сложени маски. Е, ние не сме съгласни повече с този тормоз и призрачен сън. Крайно време е да загърбим имитацията на ограничения, които водят само до условия за корупция и извиване на ръце. Крайно време е да спрем бизнеса! Бизнеса, обвързван с пандемията!

Мислите си, че е хитро, само че е доста прозрачно…

Вече сме се отказали да ни помагате, само че сме на фаза, при която настояваме най-малко да не ни пречите. Ако пречите преднамерено, молим – спрете! Ако го вършиме от несръчност, пробвайте да се ограмотите в най-кратки периоди, до момента в който още съществуваме… Отпадането на епидемиологичната конюнктура би трябвало да значи единствено едно - ДОЛУ МАСКИТЕ!, написаха от БАЗ и СЗБ, написа novini.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР