Запазва се висок броят на починалите с коронавирус и през

...
Запазва се висок броят на починалите с коронавирус и през
Коментари Харесай

Запазва се висок броят на починалите с коронавирус

Запазва се висок броят на умрелите с ковид и през миналото денонощие. 166 души са изгубили борбата с заболяването.

Новозаразените са 4662 души при направени малко над 39 000 теста. В лечебни заведения има 8372 пациенти с коронавирусна зараза, от които 710 са в интензивни отделения.

Новопостъпилите в болнично заведение са 996. 89 на 100 от тях не са имунизирани. В четвъртък са сложени близо 21 хиляди дози ваксини.

Ходът на пандемията: Здравните управляващи не обмислят локдаун, лечебните заведения са на ръба Учениците ще бъдат тествани за COVID-19 в класните стаи Д-р Златанов: Не предвиждаме локдаун и спомагателни ограничавания за най-възрастните В болница „ Света Марина “ във Врана съвсем няма места за пациенти с COVID-19 Плановите банкет и интервенции в лечебните заведения се преустановяват от през днешния ден 4922 нови случая и 135 умряли с COVID-19 у нас Една трета от инфектираните с „ Делта плюс “ у нас са деца Какво знаем за подварианта „ Делта плюс “ на COVID-19 МОН: Почти 46% от учителите в столицата са имунизирани против COVID-19 В България към този момент циркулира „ Делта плюс “ разновидността на COVID-19
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР