Запазва се тенденцията около 1/3 от хората да не могат

...
Запазва се тенденцията около 1/3 от хората да не могат
Коментари Харесай

1/3 от българите не могат да си позволят почивка в края на годината

Запазва се наклонността към 1/3 от хората да не могат да си разрешат отмора отвън дома в края на годината. Това разяснява Христина Тодорова, откривател от „ Галъп Интернешънъл “, във връзка последния експресен сондаж по настоящи тематики.

„ За страдание този % се резервира. Доста висок е процентът от българите обаче, които бяха удовлетворени от лятната си отмора в България. В момента следва да забележим, по какъв начин ще се развие и политически, и стопански обстановката в туризма. Тук би трябвало да се означи фактът, че хората възприемат по-скоро като медийни въпроси тези инспекции, които бяха осъществени по време на летния сезон по Черноморието. Това по-скоро се гледа като политическо отрицание, само че въпреки това се одобряват положително от позиция на това, че се вкарват някакви правила в туризма и обезпечаването на една пълноценна отмора в страната ни “, сподели още тя пред " Фокус ".

Тодорова добави, че не е неочакван огромният % жители, които виждат по-доброто бъдеще на туризма в България, защото пораства както броят на задграничните туристи, по този начин и на удовлетворението на българите от услугите и почивката си у нас.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР