Запазва се изцяло павираната настилка по Дондуков. Изпълнението на ремонта

...
Запазва се изцяло павираната настилка по Дондуков. Изпълнението на ремонта
Коментари Харесай

Изпълнението на ремонтът на бул. "Дондуков" ще приключи в срок

Запазва се напълно павираната настилка по " Дондуков ". Изпълнението на ремонт а върви в период. Под павета та има 25 см циментова стабилизация, поради тежкия трафик по булеварда. Това съобщи заместник-кметът по превоза в Столичната община Евгени Крусев в студиото на " Денят стартира ", осведоми Българска национална телевизия.

Ремонтите провокират усложнения на жителите, само че те могат да станат " сцена " на нещо прелестно. Затова и организираме волейболен шампионат за деца и възрастни на 12 септември на бул. " Дондуков ", сподели Крусев.

Той добави, че продължава работата по ремонт а на тротоарите по бул. " Прага ". Предизвикателство са доста връзки, които минават през региона. Но за първия образователен ден дейностите там ще са завършили. За идната година следва ремонт на бул. " Васил Левски " и тунела при НДК, защото те поеха съществена част от трафика около ремонт ите на бул. " Патриарх Евтимий ".

Предстоят административни процедури за ремонт а на ул. " Граф Игнатиев ". Проектът е основен за обновяването на централната градска част, сподели Крусев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР