Запалянко на ЦСКА на име Радослав, който е искал да

...
Запалянко на ЦСКА на име Радослав, който е искал да
Коментари Харесай

Недоволство на Армията, ето какво твърди фен на ЦСКА с писмо до ръководството

Запалянко на ЦСКА на име Радослав, който е желал да купи 5 билета за финала сред ЦСКА - София и Левски, се възмути от инспекциите, които се вършат за клубна принадлежност. Нашата информация е, че хората с билети от бранш " А " са карани да потвърждават клубна еднаквост посредством инспекции на телефони и чатове. По този мотив Радослав изпрати писмо както до управлението на “червените ”, по този начин и до медиите, в което написа следното:

" Уважаеми представители на медиите,

Днес в опит да си купя билети от касата на ЦСКА на Българска войска станах очевидец и бях подложен на невиждани инспекции. Тях съм описал в мейла си до клуба, който можете да прочетете по-долу.

Хубаво би било да посетите касите и да се уверите персонално, защо става дума. Опитайте се да купите билети за мача. Ще ви бъде забавно това, което ще последва.

Бъдете здрави.
Поздрави, Радослав "

Ето писмото на Радослав до клуба:

" Здравейте,

Днес отидох до касите на стадион Българска войска с желанието да си купя билети за финала с Левски в неделя. Общо 5 броя – за мен, за сина ми на 12 година, за най-хубавия ми другар и за неговите синове, надлежно на 13 и на 7 година

За моя изненада, страдание и най-много неспокойствие открих, че пред касите е самостоятелен някакъв тип прелиминарен пропускателен пункт, състоящ се от най-малко 2 бр. /може и повече да са били, само че ми беше мъчно да разпознавам, кой какъв е тъкмо в тази постановка/ татуирани мускулести хомо сапиенс. Целта на този пункт беше да откри дали евентуалните купувачи са в действителност цесекари и може ли да им бъде продаден билет. Проверката се състоеше в определяне на справедливи обстоятелства и доказателства за клубна принадлежност като – дай ти типа фейсбука, имаш ли некви фотоси от мачове, дай чатове с некой дето си си писал с него за билети…

Уважаемо управление на ЦСКА,

Аз съм цесекар от 1988 година Вероятно павианите пред касата Ви не са били родени тогава. Сина си заведох на мач на ЦСКА още когато беше на 4 година "

Знаете ли какъв брой обиди и насмешки съм изтърпял от мои другари, съученици и сътрудници, поради загубите през 90-те от Левски? След 7-1, след 5-0, след един куп обръщалки. И допускам освен аз. Затова намирам цялата тази обстановка за извънредно, извънредно обидна.

Драго Ръководство, приятели,

Разбира се, че не си купих билети. Не минах теста за благонадеждност, а и изгубих предпочитание. Силно се надявам, клубът да няма никаква връзка с тези юнаци пред касите и бързо да вземете ограничения за тяхното премахване. Ако ли пък това е Ваша самодейност, то не се чудете, че тимът няма същински триумфи от доста години и че стадионът е празен. С това отношение няма да се изпълни в никакъв случай.

Поздрави, Радослав ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР