Запалително средство е открито в сграда в Берлин, в която

...
Запалително средство е открито в сграда в Берлин, в която
Коментари Харесай

Откриха „запалително устройство“ пред офиса на РИА Новости в Берлин

Запалително средство е намерено в постройка в Берлин, в която се обитава съветска осведомителна организация, заяви берлинската полиция в събота. Все още повода е незнайна, написа „ Фигаро “.

Обектът е бил открит късно следобяд в петък в постройка в берлинския квартал Щеглиц, " в която се обитава и клонът на съветска осведомителна организация " - държавната организация " Риа Новости ", съгласно прессъобщение на полицията. Органите на реда откриха подозрителния предмет „ пред прозореца на приземния етаж “ в постройката и го идентифицираха като „ запалително устройство “, съгласно изказването.

Полицията е извикана на място, откакто празна бутилка бира е хвърлена от непознати по фасадата на постройката. Обектът, който може да съставлява опасност за живеещите, е погубен на място от престъпна полиция.

Сутринта организацията " Риа Новости " беше по-категорична в акаунта си в „ Телеграм “, като уточни, че " допустима терористична офанзива против съветски публицисти и техните фамилии е била осуетена в Берлин ", цитирайки като източник съветското посолство в Германия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР