Запалиха колата на моделката Биляна Василева, известна с псевдонима си

...
Запалиха колата на моделката Биляна Василева, известна с псевдонима си
Коментари Харесай

Запалиха колата на скандална плеймейтка

Запалиха колата на моделката Биляна Василева, известна с псевдонима си Пандора, осъмна с изцяло опожарена кола.

Красавицата паркирала колата си малко след среднощ пред блока, в който живее в Нови Искър. Около три през нощта била събудена от виковете на комшията. „ В момента, в който излязох, видях, че цялата ми кола е в пламъци ”, описа пред „ Телеграф “ Биляна.

Въпреки това запазила хладнокръвие и се пробвала сама да загаси пламъците. „ Приемам го като персонална опасност. Не ме е боязън за мен, единствено за фамилията ми. Имам някакви съмнения. Съмнявам се в един човек, на който не отговорих уместно на възприятията. Възможно е този пожар да е разпален като възмездие от обич “, описа още Пандора.

Има и различен вид това да се е случило от завист и злоба. Според нея въобще не е невероятно клечката да е драсната от нейна „ другарка ” или колежка. „ Вече всичко чакам от всеки “, описа още миската. Версията на полицията също е, че автомобилът е разпален съзнателно.

В момента тече следствие за разкриването на причинителя. Това обаче няма да е толкоз елементарно, защото в региона нямало доста камери. Според нея индивидът, който е протегнал ръка върху собствеността й, е някой, който е бил добре осведомен с това къде живее и по кое време се прибира и най-вероятно я е следил и е взел ограничения, с цел да не бъде разпознат. Единственото нещо, което е можело да бъде в помощ все още, е застраховка, каквато обаче миската няма.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР