Запалиха кола край Е-79 в Монтанско, научи BulNews. Случката е от

...
Запалиха кола край Е-79 в Монтанско, научи BulNews.
Случката е от
Коментари Харесай

Отмъщение с огън! Драснаха клечката на кола край Е-79 в Монтанско

Запалиха кола край Е-79 в Монтанско, научи BulNews.
Случката е от през вчерашния ден. Около 410 часа в регионалната дирекция на МВР-Монтана е получен сигнал. Обадилият се декларирал, че в землището на село Горна Вереница гори паркиран в отбивка директно до интернационален път път Е-79 лек автомобил миниван „ Рено Меган Сценик " с монтанска регистрация, благосъстоятелност на 59-годишен гражданин на Винище.
Веднага след известието на мястото дошъл екип огнеборци от регионалния център, който загасил пламъците.
В резултат на пожара и осъществения оглед е открито, че целият автомобил е обиден - той е изцяло изгорен, като стъклата му са счупени в резултат на огъня. При огледа автомобилът е открит със свалени гуми и джанти, подложен на главините. Незасегната от пламъците е открита предната ризница на колата с сложена регистрационна табела на нея. В региона на местопроизшествието е конфискувана празна пластмасова туба с съдържимост 11 литра, затворена с капачка и ръкохватка с дължина 75 см.
Причините за възникването и вредите, породени от пожара, са в развой на изясняване. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 330, ал.1 от Наказателен кодекс в РУ-Монтана.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР