Западните туристи си мислят, че у нас всичко е позволено

...
Западните туристи си мислят, че у нас всичко е позволено
Коментари Харесай

Туристите мислят, че у нас всичко е позволено

Западните туристи си мислят, че у нас всичко е разрешено и отношението им към личния състав постоянно е жестоко и надменно. Това сподели в предаването „ Тази заран “ по bTV Диана Петкова – камериерката, която беше изритана в главата от шведски екскурзиант в „ Слънчев бряг “.

Днес тя се усеща „ в общи линии е добре, само че не идеално “ и признава, че не е изцяло възобновена физически и душевен. Всеки ден се връща към случая и има кошмари. Виждала е фрагментите с момента на нападението, публикувани в медиите, само че те всякога ѝ работят шокиращо и я разстройват.

Нападателя си тя дефинира като „ нагъл, некултурен и нахален шведски екскурзиант “.

Петкова описа, че преди нападението не е се случило нищо изключително – тя е изпълнявала служебните си отговорности на холова камериерка. Не е предизвикала шведа, не са си разменяли реплики. „ Той приказва нещо, а аз споделям една дума на британски: What? (Какво?) и той ме удря. След това се разсъниха на дивана, където ме бяха оставили мои сътрудници “, описа тя.

От оправданията на шведа схванала, че посягане му се дължало на алкохол, опиати и, по думите ѝ, неприятна информация за нашата страна – че всичко у нас е разрешено. „ Не знам дали имат предварителна информация от туроператори или от други туристи “, сподели Петкова, само че добави, че отношението от туристите към личния състав не е позитивно. „ Не е единствено този случай, има и други, на които съм била очевидец – с жестоко, надменно отношение, въпреки че има и доста възпитани туристи “, сподели Петкова.

И до през днешния ден шведът не я е потърсил, с цел да ѝ се извини, получила „ единствено посредством медиите нещо като опрощение “.

Диана се чуди дали ще има отмъщение. Посочи, че незабавно е наела юрист, с цел да съди нападателя, „ само че нашата правосъдна система, както знаем, работи извънредно постепенно и не знам за какво е това отсрочване и разтакаване “.

Желаното от нея отмъщение е огромна сума пари, тъй като „ считам, че това ще е, което ще заболи въпросния нарушител “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР