Западните страни повдигат въпроса за нарушаване на правата на човека

...
Западните страни повдигат въпроса за нарушаване на правата на човека
Коментари Харесай

Лавров: Западът създава усещане за безнаказаност в Киев

Западните страни повдигат въпроса за нарушение на правата на индивида единствено на конфиденциални срещи с управлението на Украйна, без да приказват за това обществено. Това основава у управляващите на страната „ чувство за безотговорност “, съобщи съветският министър на външните работи Сергей Лавров на конференция в петък, съобщи ТАСС, представена от организация " Фокус ".
„ Тези страни, които в този случай имат решаващо въздействие върху държанието на киевските управляващи, имат надалеч повече лостове, с цел да не се позволяват груби нарушавания на правата на индивида “, означи Лавров.
„ В конфиденциални диалози тези мисли се спускат до киевското управление и ние знаем, че това е точно по този начин: и представители на ОССЕ (Организацията за сигурност и съдействие в Европа) го вършат, и представители на водещите европейски страни. Те го вършат безшумно, надявайки се, че силата на убеждаването, силата на въздействието и другите лостове за влияние върху Киев, които Западът има – стопански и други, ще сработят. Но точно тъй като те се тормозят да приказват обществено за това, в киевското управление се основава чувство за безотговорност “, сподели още министърът, отговаряйки на въпрос за мълчанието на западните страни за случаите на нарушаване на човешките права в Украйна.
В тази връзка Лавров обобщи, че Западът сега дава отговор за това, което вършат украинските управляващи, тъй като европейските страни са подкрепили държавния прелом в Украйна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР