Западните страни от седмици вдигат тревога за струпването на руски

...
Западните страни от седмици вдигат тревога за струпването на руски
Коментари Харесай

Руски интелектуалци призовават Кремъл да прекрати заплахите за инвазия в Украйна

Западните страни от седмици подвигат паника за скупчването на съветски бойци покрай границите на Украйна. Москва отхвърля да е възнамерявала инвазия, само че упорства за необятни гаранции за сигурност, които включват възбрана на Киев да се причисли в миналото към НАТО, напомня themoscowtimes.com.

„ Ние, виновни жители на Русия и патриоти на нашата страна, се обръщаме към политическото управление на Русия и насочваме намерено и обществено предизвикателство към „ Партията на войната “, която се е образувала в границите на държавното управление “, се споделя в петицията, стартирана от Конгреса на съветските интелектуалци.

Авторите на документа упрекват съветското държавно управление в „ машинация и потребление на хората “, като показват, че държавните медии разпространяват „ единствено една позиция - концепцията за свещена война със Запада, вместо страната да се развива и да се покачва стандартът на живот на нейните жители. Но никой не пита жителите на Русия.... Въпросът за цената не се разисква, само че елементарните хора ще би трябвало да...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР