Западните страни оказват изключителен натиск върху властите в Киев да

...
Западните страни оказват изключителен натиск върху властите в Киев да
Коментари Харесай

Песков: Западът оказва максимален натиск върху Киев, за да продължи да се бие до последния войник

Западните страни оказват извънреден напън върху управляващите в Киев да продължат да се бият до последния украинец, сподели пред кореспонденти представителят на съветския президент Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии.

„ Що се отнася до вероятните различия в груповия Запад и продължаващия извънреден напън върху Киев да продължи да се бие до последния боец, това е явно ", сподели още представителят на Кремъл. Така Песков отговори на въпроса дали неуспехите на Въоръжените сили на Украйна по време на контранастъплението доближават началото на договарянията.

В същото време прессекретарят на президента не приказва за неуспехите на въоръжените сили на Украйна на фронта: „ Професионалистите въпреки всичко би трябвало да приказват за неуспехите, т.е. нашите военни и представители на други съответни служби. "

По-рано президентът на Русия Владимир Путин организира оперативно заседание с непрекъснатите членове на Съвета за сигурност, на което изслуша отчетите на министъра на защитата Сергей Шойгу и секретаря на Съвета за сигурност Николай Патрушев за обстановката в зоната на специфичната военна интервенция, загубите на персонален състав и транспортирана техника.

След като изслуша тези отчети, президентът уточни, че е допустимо доставката на спомагателна военна техника от Запада в Украйна, само че мобилизационните запаси не са неограничени.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР