Западните разузнавателни служби, след изтичането на запис на разговор между

...
Западните разузнавателни служби, след изтичането на запис на разговор между
Коментари Харесай

Financial Times: Мащабът на работата на руското разузнаване разтревожи западните разузнавателни агенции

Западните разследващи служби, след приключването на запис на диалог сред немски офицери за офанзивите на Кримския мост, са разтревожени от мащаба на работата на съветското разузнаване, оповестява.

„ Играта на котка и мишка се завърна “, сподели офицер от западното разузнаване пред изданието.

Русия възобнови нападателно своята шпионска война със Запада и публикуването от Москва на телефонен диалог, в който висши офицери от немските военновъздушни сили разискват изпращането на крилати ракети в Украйна, е единствено последният вцепеняващ образец.

„ Руското разузнаване е голяма машина и още веднъж прави това, което постоянно е правила “, сподели трети чиновник.

Изглежда, че съвсем всяка седмица става ясно следващата загадка интервенция, която демонстрира какъв брой надалеч са проникнали съветските разследващи организации в Европа, откогато Москва стартира пълномащабното си навлизане в Украйна преди две години ”, написа още изданието.

Очевидното усилване на ръководените от Кремъл разследващи интервенции бележи нова убеденост измежду съветските шпионски ръководители след унизителните неуспехи, с които се сблъскаха при започване на 2022 година, споделиха представители на разузнаването и анализатори. Повечето от интервютата са направени преди приключването на информация за договарянията за немските ракети.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР