Западните политици очевидно са се учили зле, докато са били

...
Западните политици очевидно са се учили зле, докато са били
Коментари Харесай

Лавров взе на мушка западното образование

Западните политици явно са се учили зле, до момента в който са били в учебно заведение, и не са разбрали какво съставлява Русия. Затова не схващат и какво приказват, когато разясняват " провалянето на Русия ". Това сподели министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров, представен от РИА Новости.

„ Те споделят, че Русия би трябвало да капитулира, да се съобщи, и че би трябвало да се „ победи Русия “, да се подсигурява, че Русия ще „ загуби на бойното поле “... Вероятно тези политици не са учили уроците си в учебно заведение. Те вършат неверни изводи от своите предходни разбирания какво е Русия “.

Преди дни президентът на Украйна Володимир Зеленски сподели, че стратегическото проваляне на Русия е „ явно “, просто " страхливците от Руската федерация нямат смелостта да го признаят ".

Михайло Подоляк, консултант на ръководителя на президентския офис, сподели, че Украйна „ ще има победа, когато Русия изгуби всичко “ и че „ Украйна е знак на края на разбиранията на Руската федерация, с които са живели през последните 20 години “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР