Западните медии обсъждат нов скандал около сватбата на Никола Пелц

...
Западните медии обсъждат нов скандал около сватбата на Никола Пелц
Коментари Харесай

Нов скандал около сватбата на Никола Пелц и Бруклин Бекъм

Западните медии разискват нов скандал към сватбата на Никола Пелц и Бруклин Бекъм , която се състоя предходната пролет и провокира доста рецензии към младоженците. Според „ Дейли мейл ” бащата на Никола , милиардерът Нелсън Пелц , е завел дело против уредниците на сватби Никол Брейгин и Ариана Грихалб за това, че не са върнали неговия депозит от $159 000. Бащата на булката упрекна чиновниците в непросветеност, а самите уредници упрекнаха Никола Пелц в скандално държание.

Никол Брагин и Ариана Грихалб бяха наети шест седмици преди огромното събитие, защото предходната наета организация се проваляше. Вече девет дни по-късно Брагин и Грихалб, сходно на своите прародители, отхвърлиха да работят за празника: повода за това беше огромно натоварване (500 посетители бяха поканени на сватбата) и непрекъсната рецензия от страна на булката. Никола изпрати доста гласови известия до уредниците, в които сподели, че се е " уморила да поправя грешките им " и изрази недоволството си от работата им. Част от известията на Никола ще бъдат прегледани по време на правосъдното съвещание .

В исковата молба на Нелсън Пелц се показва, че „ славата на двойката и огромният брой високопоставени посетители изискват подобаваща подготвеност от уредниците “. В едно от известията Никола насочи искания към уредниците, че Луис Хамилтън е в формалния лист с посетители, макар че той сподели на младоженците, че няма да може да участва на сватбата им.

Нелсън Пелц добави в делото , че уредниците са имали проблеми с алкохола: твърди се, че в един от чатовете, където са обсъждали сватбата, Грихалб е споделила, че ще " пие една текила, другояче главата й ще гръмне ". Според публицисти общо три разнообразни сватбени организации е трябвало да работили по сватбата на Бруклин и Никола.

Сватбата на Никола Пелц и Бруклин Бекъм беше придружена от няколко абсурда. Най-шумна беше кавгата сред Никола и свекърва й Виктория Бекъм , която нашумя в обществените мрежи. Там заговориха за спора, откакто обърнаха внимание на обстоятелството, че Никола Пелц не е носила рокля на марката Victoria на сватбата. В изявление Пелц съобщи, че кавгата е зародила поради сватбена рокля, която ателието на Виктория не могло да ушие, а и бъдещата свекърва я е пренебрегнала по време на подготовката за сватбата. В тази връзка Никола се принуди да си поръча рокля на друга марка.

В медиите се появиха клюки, че Никола сякаш се обидила, когато близкият другар на Дейвид и Виктория Марк Антъни изнесъл възторжена тирада на сватбата й, напълно отдадена на Виктория. Според осведомени Никола била недоволна и от това, че Виктория " откраднала " песента на младоженците за първия им танц поради личния й танц майка-син. Самите Дейвид и Виктория Бекъм , съгласно вътрешен човек, били стреснати от изявлението на Никола и не разбирали за какво тя приказва обществено за тяхната омраза.

Тържественото събитие беше подложено на критика онлайн и по друга причина. Сватбата, която струваше $3,5 милиона , изглеждаше на хората като " гуляй по време на чума " на фона на събитията в Украйна, както и възходящите разноски за живот в Обединеното кралство и Съединени американски щати. Младоженците бяха наречени " откъснати от действителността " и означиха, че харчат не своите, а парите на родителите си. Бруклин Бекъм също беше упрекнат, че няма работа на 23 години, само че в това време " пилее парите на татко си ".

Бруклин Бекъм и Никола Пелц се ожениха през април предходната година, а след сватбата и Никола, и Бруклин взеха двойното фамилно име Пелц-Бекъм. Решението на Бруклин да вземе семейството на брачната половинка си, въпреки и да озадачи доста негови почитатели, срещна и поддръжка в избрани кръгове - те видяха това като разчупване на " сексистките обичаи ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР